Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μήλος: Δολοφονία ή δυστύχημα ο θάνατος του επιχειρηματία;

Μήλος: Δολοφονία ή δυστύχημα ο θάνατος του επιχειρηματία;
,,

Σε αυτό το ερώτημα προσπαθούν να απαντήσουν οι αρχές – Δείτε τι έγινε το μοιραίο βράδυ της 7ης Σεπτεμβρίου…

Οι κάτοικοι του νησιού παρακολουθούν τις εξελίξεις συγκλονισμένοι. Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενίσχυσε τις αρχικές τους υποψίες. Ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης, που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή, έκανε λόγο για βίαιο θάνατο. Ο 27χρονος επιχειρηματίας χτυπήθηκε λίγο πριν ή λίγο μετά το θάνατό του, με αιχμηρό αντικείμενο. Βρέθηκε τραύμα στο κεφάλι πάνω ακριβώς από το αριστερό του αυτί.

Δείτε στο βίντεο το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης…

Το πτώμα βρέθηκε από ένα βοσκό την ώρα που προσπαθούσε να μαζέψει το κοπάδι του, στην Αγία Στυλιανή της Μήλου, κοντά στη Μονάδα Βιολογικού Καθαρισμού. Ο βοσκός ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο. Ωστόσο, ήταν αδύνατον να αναγνωριστεί ακόμα και αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα. Από το πτώμα είχαν αφαιρεθεί τα ρούχα και τα παπούτσια. 

Η κοινωνία της Μήλου είναι ανάστατη , καθώς από τις 7 Σεπτεμβρίου ο 27χρονος επιχειρηματίας Γιώργος Απέργης, ήταν αγνοούμενος. Είχε εξαφανιστεί μετά από ένα γλέντι και οι έρευνες όλους αυτούς τους μήνες παρέμεναν άκαρπες. Όλοι τώρα περιμένουν με ανυπομονησία την κατάληξη των ερευνών που θα δείξει εάν ο 27χρονος επιχειρηματίας δολοφονήθηκε…

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε