Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Το μήνυμα της Δώρας στο Facebook πριν δολοφονηθεί στο νεκροταφείο

δολοφονία Β' Νεκροταφείο

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η δολοφονία της πανέμορφης κοπέλας στο Β’ Νεκροταφείο. Ακόμη πιο συγκλονιστικό είναι πως η 32χρονη Δώρα δολοφονήθηκε άγρια εκεί όπου πήγαινε για να τιμήσει τη μνήμη ενός αγαπημένου της προσώπου. Το μήνυμά της στο facebook είναι αποκαλυπτικό.

Η άτυχη 32χρονη τον τελευταίο καιρό επισκεπτόταν συχνά το Β’ Νεκροταφείο. Είχε χαθεί πρόσφατα ένα αγαπημένο της πρόσωπο και πήγαινε εκεί για να θρηνήσει. Το αποκάλυψε ο πατέρας της, ενώ και η ίδια με ανάρτησή της στο Facebook μιλούσε για αυτές τις στιγμές.

μήνυμα Facebook νεκροταφείο

ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ

Δυστυχώς φαίνεται ότι κάποιοι γνώριζα αυτή τη θλιβερή συνήθεια. Ίσως είχαν διαβάσει το μήνυμά της. Βέβαιο είναι ότι ο δολοφόνος τη συνάντησε την ώρα που είχε πάει όπως συνήθιζε στο νεκροταφείο…

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ Β’ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ

Τα ερωτήματα είναι δεκάδες. Ο τραγικός πατέρας της 32χρονης μίλησε για δολοφόνο που τη στοχοποίησε λόγω της εργασίας της στο ΣΔΟΕ. Κανείς δεν γνωρίζει ποιες υποθέσεις χειριζόταν η όμορφη κοπέλα, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως είχε προκαλέσει στην προσωπική της ζωή. Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις