Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Το μήνυμα της πρώην συζύγου του ψυχιάτρου μετά τη σύλληψή της – Αφέθηκε ελεύθερη αργά χθες βράδυ

Το μήνυμα της πρώην συζύγου του ψυχιάτρου μετά τη σύλληψή της – Αφέθηκε ελεύθερη αργά χθες βράδυ
ΦΩΤΟ από το cretapost

Η επίσης γιατρός, που συνελήφθη ως ηθικός αυτουργός στη δολοφονική επίθεση εναντίον του πρώην συζύγου της, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους χθες βράδυ, μετά από μια μαραθώνια κατάθεση…

Το πρωί της Κυριακής, με μια ανάρτηση στο Facebook, ευχαριστεί όσους της στάθηκαν τα τελευταία 24ωρα μετά τα όσα συνέβησαν και τους εύχεται “να επιλέγετε και να έχετε αληθινούς ανθρώπους δίπλα σας και να είστε σίγουροι, πως μαζί με την απαραίτητη υπομονή και δύναμη όλα τα δύσκολα της ζωής προσπερνόνται”…

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτησή της:

Πάνω από 6 ώρες κράτησε η απολογία της

Η 53χρονη πρώην σύζυγος του ψυχιάτρου Δημήτρη Στριμπάγκου αφέθηκε ελεύθερη λίγο μετά τις 8.30 το βράδυ.

Η διαδικασία της απολογίας της ήταν μαραθώνια καθώς κράτησε για πάνω από έξι ώρες ενώ κατά την διάρκειά της κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση τόσο ο ψυχίατρος όσο και η κόρη τους.

Η γυναίκα, επίσης γιατρός στο επάγγελμα, βγήκε ανακουφισμένη από το Δικαστικό Μέγαρο και μιλώντας στους δημοσιογράφους επανέλαβε ότι «Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με την συγκεκριμένη υπόθεση».

Μάλιστα σύμφωνα με το cretapost, έξω από τα δικαστήρια την περίμεναν φίλοι και συγγενείς που μόλις τους είδε έπεσε στην αγκαλιά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την απολογία της, με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερη με τους όρους: απαγόρευση εξόδου από την χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της μία φορά το μήνα.

Η δολοφονική επίθεση στον ψυχίατρο

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Στριμπάκος το βράδυ της Πέμπτης βγήκε από το ιατρείο του στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του. Τη στιγμή που έμπαινε σε ένα πάρκινγκ, σύμφωνα με τη δική του μαρτυρία, για να κάνει στροφή, δέχθηκε την επίθεση των αγνώστων ανδρών, οι οποίοι πυροβόλησαν το αυτοκίνητό του με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια και τα θραύσματά τους να τραυματίσουν τον ψυχίατρο στο πρόσωπο.

Διατηρώντας την ψυχραιμία του ο κ. Στριμπάκος κατάφερε να οδηγήσει το ΙΧ του μέχρι το φαρμακείο Παρασύρη όπου και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του ίδιου δεν ήταν η πρώτη φορά που άγνωστοι δράστες είχαν στήσει ενέδρα εναντίον του και όπως διατείνεται είχε δεχθεί απειλές και στο παρελθόν.

Πηγή: CretaPost, Facebook

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις