Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μητέρα 12 ανήλικων παιδιών η δράστης του εγκλήματος στο κοτέτσι!

Το κοτέτσι που έθαψαν τον άτυχο 39χρονο. ΦΩΤΟ ASTYNOMIA.GR
Το κοτέτσι που έθαψαν τον άτυχο 39χρονο. ΦΩΤΟ ASTYNOMIA.GR

Σοκ και φρίκη έχει προκαλέσει το αποτρόπαιο ερωτικό έγκλημα που διέπαραξαν στη Δράμα μια πολύτεκνη μάνα με τον κατά πολύ νεότερο εραστή της. Τον στραγγάλισαν με σχοινί, τον έθαψαν και έκαναν αναλήψεις με την πιστωτική του κάρτα! 

Δράστες της στυγερής δολοφονίας ένας 20χρονος και μία 40χρονη. Θύμα ένας 39χρονος, κάτοικος της Δράμας, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί στις 10 Ιουνίου. 

Η 40χρονη είναι μητέρα δώδεκα ανήλικων παιδιών και μαζί με τον 20χρονο σύντροφό της δεν δίστασαν να προχωρήσουν σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα.

Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία, άρχισε να μαζεύει πληροφορίες για την υπόθεση και θεώρησε ότι τα δύο άτομα ήταν ύποπτα. Οι αστυνομικοί πίστευαν ότι γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα και με την κατάθεσή τους, θα έλυναν το γρίφο της εξαφάνισης. Τα όσα θα διαπίστωναν όμως, όταν θα ερευνούσαν το σπίτι τους δεν τα έβαζαν στο μυαλό τους…

Τον σκότωσαν και τον έθαψαν

Αυτό διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας. Το πτώμα του επιχειρηματία ήταν θαμμένο στο κοτέτσι της αυλής, σε βάθος 1,5 μέτρου. Στη συνέχεια ήρθαν και οι ομολογίες. Ο 20χρονος πριν ένα μήνα περίπου στραγγάλισε με σχοινί το θύμα και στη συνέχεια, με τη βοήθεια της 40χρονης προέβησαν στην ταφή του πτώματος. Οι δράστες ισχυρίστηκαν στην αρχή ότι προέβησαν στο αποτρόπαιο έγκλημα, λόγω οικονομικών διαφορών με το θύμα. 

Όπως ανέφερε ο 20χρονος στους αστυνομικού, η 40χρονη διατηρούσε δεσμό τόσο με τον ίδιο όσο και με τον 39χρονο δημόσιο υπάλληλο. Στις 21 Μαϊου ο 20χρονος πήγε στο σπίτι της 40χρονης και εκεί βρήκε τον 39χρονο ημίγυμνο και του ζήτησε τον λόγο. 

Τότε σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, ο 39χρονος του επιτέθηκε φραστικά και τον χαρακτήρισε “μπάσταρδο”, λέξη που όπως λέει του θόλωσε το μυαλό. Έτσι πήρε ένα σχοινί και τον στραγγάλισε. Στην συνέχεια με την βοήθεια της 40χρονης έσκαψαν ένα λάκκο μέσα στο κοτέτσι και τον έθαψαν εκεί, προκειμένου να μην υποψιαστούν τίποτα οι γείτονες σε περίπτωση που το πτώμα μύριζε. Μάλιστα, φύτεψαν στο σημείο και δύο δενδρύλλια ινδικής κάναβης. 

Επίσης, ο 20χρονος αφαίρεσε την κάρτα ανάληψης χρημάτων του θύματος, με την οποία πραγματοποίησε αναλήψεις χρηματικών ποσών. 

Ο 20χρονος συνοδευόμενος από αστυνομικούς πήγε χθες στο σπίτι της φρίκης και υπέδειξε το σημείο όπου είχε θαφτεί το πρώμα. Μετά από νομότυπη έρευνα παρουσία και ιατροδικαστή, βρέθηκε το πρώμα του 39χρονου, το οποίο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείων Σερρών. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος του οφείλεται σε στραγγαλισμό ενώ η σορός του βρέθηκε χωρίς ρούχα, παρά μόνο με κάλτσες και εσώρουχο. 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε