Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Μιχάλης Λεμπιδάκης: Κρητικοί οι απαγωγείς – Κίνηση “ματ” της ΕΛΑΣ

Μιχάλης Λεμπιδάκης ελεύθερος

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι ελεύθερος μετά από μια επιχείρηση στην οποία κυριολεκτικά δεν άνοιξε ρουθούνι. Οι αστυνομικοί έπιασαν “στον ύπνο” τους απαγωγείς.

Οι πληροφορίες του newsit.gr κάνουν λόγια για μια επιχείρηση – ματ των Αστυνομικών. Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι ελεύθερος από τις 07:30 σήμερα το πρωί, οπότε και οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εισέβαλαν στον χώρο που τον κρατούσαν οι απαγωγείς.

Οι αστυνομικοί είχαν καλή πληροφόρηση. Ήταν βέβαιοι για το σημείο. Αυτό που έπρεπε να διασφαλίσουν ήταν η υγεία του Μιχάλη Λέμπιδάκη.

Δύο “φρουροί” δίπλα στον Μιχάλη Λεμπιδάκη

Γνώριζαν ποιο είναι το κρησφύγετο των απαγωγέων στη βιομηχανική περιοχή του Ρεθύμνου. Η μάντρα αυτοκινήτων περικυκλώθηκε από τους αστυνομικούς οι οποίοι χρησιμοποίησαν θερμικές κάμερες για να εντοπίσουν το ακριβές σημείο στο οποίο κρατούνταν το θύμα.

Ήθελαν παράλληλα να να δουν πόσοι είναι οι φρουροί του αλλά και σε ποιο σημείο βρίσκονταν.

Μάλιστα οι αστυνομικοί είχαν τοποθετήσει τις τελευταίες ημέρες μικροκάμερες σε κοντινούς χώρους έτσι ώστε να εντοπίσουν τόσο τις κινήσεις, όσο και τα πρόσωπα των απαγωγέων.

Ουσιαστικά οι αστυνομικοί “έβλεπαν” τα πάντα. Γνώριζαν ότι οι δράστες είναι οπλισμένοι και έτσι επιχείρησαν μόνο όταν βεβαιώθηκαν ότι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.

Την ώρα της επέμβασης κοντά στον Μιχάλη Λεμπιδάκη ήταν δύο άτομα. Ο ιδιοκτήτης της μάνδρας αυτοκινήτων που είχε μετατραπεί σε χώρο κράτησης του επιχειρηματία και ένα ακόμη άτομο.

Πάνοπλοι αστυνομικοί εισέβαλαν και τους ακινητοποίησαν διασφαλίζοντας παράλληλα ότι δεν μπορούν να κάνουν κακό στον επιχειρηματία.

Αμέσως απομακρύνθηκε από τον χώρο ο Μιχάλης Λεμπιδάκης και οδηγήθηκε σε ασφαλές σημείο όπου και εξετάστηκε από γιατρό της Αστυνομίας.

Οι πληροφορίες του Newsit.gr λένε ότι οι απαγωγείς έχουν όλοι καταγωγή από την Κρήτη. Μάλιστα ο ένας από αυτούς φέρεται να έχει επαγγελματική σχέση με τον Μιχάλη Λεμπιδάκη. Κάποιοι από τους απαγωγείς είναι “παλαιοί γνώριμοι” της αστυνομίας από άλλες υποθέσεις.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις