Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Μνημόσυνο στον αδικοχαμένο ειδικό φρουρό Χαράλαμπο Αμανατίδη 13 χρόνια μετά τη δολοφονία του

Μνημόσυνο στον αδικοχαμένο ειδικό φρουρό Χαράλαμπο Αμανατίδη 13 χρόνια μετά τη δολοφονία του

Το μνημόσυνο για τον ειδικό φρουρό Χαράλαμπο Αμανατίδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή 13 χρόνια πριν, πέφτοντας εν ώρα καθήκοντος, έγινε την Κυριακή το πρωί στο σημείο της δολοφονίας του.

Ο Ειδικός Φρουρός Χαράλαμπος Αμανατίδης, βρέθηκε το 2004, θανάσιμα τραυματισμένος, στο φυλάκιο της σκοπιάς, της οικίας του Στρατιωτικού Ακολούθου της Βρετανικής Πρεσβείας στην Κηφισιά.

 

 

Στο μνημόσυνο παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, η Γενική Επιθεωρήτρια Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ο Διευθυντής στη Διεύθυνση Αστυνομίας Β/Α Αττικής, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Βουτσελάς, ο Ταξίαρχος, στη Γ.Α.Δ. Αττικής Κωνσταντίνος Καλύβας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ιωάννης Λιανουδάκης ο Διοικητής Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αθανάσιος Δημητρίου, η Δημοτική Σύμβουλος Πόλυ Αστερίου, ο ειδικός σύμβουλος του Δήμου για θέματα Ασφάλειας, Αντιστράτηγος Ε.Α. της ΕΛ.ΑΣ Ιωάννης Σκλάβος, ο γενικός
γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, αστυνομικοί και ειδικοί φρουροί.

Πηγή: Δήμος Κηφισιάς

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις