Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Μοναχοπαίδι ο σεκιουριτάς που τον δολοφόνησαν γιατί τους έκανε παρατήρηση για τα σκυλιά

To σημείο που έγινε η δολοφονία του 37χρονους σεκιουριτά
To σημείο που έγινε η δολοφονία του 37χρονους σεκιουριτά

Ελληνες οι δράστες οι οποίοι ομολόγησαν την πράξη τους. Τι λένε στο Νewsit κάτοικοι του Ρέντη για τη δολοφονία που συγκλονίζει την Ελλάδα. Τραγική ειρωνεία, ο σεκιουριτάς που έχασε τη ζωή του είχε πάει μόλις πριν 15 μέρες στο καινούργιο του πόστο.

Δεν το χωρά ανθρώπου νους πως για μια ασήμαντη αφορμή χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή και δύο άτομα καταστράφηκαν για πάντα βάφοντας τα χέρια τους με αίμα.

Η ανθρωποκτονία του 37χρονου υπαλλήλου ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης, έγινε στις 6.00 τα ξημερώματα της Κυριακής 24/6/2012, στον προαύλιο χώρο φύλαξης εταιρείας που ανήκει στην Αγροτική Τράπεζα, στον αριθμό 96 της παρόδου του Κηφισού, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Από ένα κακό παιχνίδι της μοίρας το θύμα είχε πάρει μετάθεση από τα Ολυμπιακά Ακίνητα στο νέο του πόστο μόλις πριν 15 μέρες.

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ
Στην περιοχή του Ρέντη πολύ κοντά στις εγκαταστάσεις που εγινε το φονικό ζει ένας 37χρονος με κινητικά προβλήματα που έχει 4 σκυλιά. Φαινεται πως ένα από αυτά ξέφυγε της προσοχής του και μπήκε στον χώρο της εταιρείας για να κάνει την ανάγκη του. Ο 37χρονος σεκιουριτάς το κυνήγησε. Στο μεταξύ ο ιδιοκτήτης του σκύλου μαζι με έναν φίλο του είχαν βγει για να ψάξουν το ζώο. Όταν έφτασαν στο πάρκινγκ της εταιρείας λογομάχησαν με το θύμα και τότε ο φίλος του ιδιοκτήτη του κατοικιδίου έβγαλε ένα μαχαίρι που είχε πάνω του και μαχαιρωσε τον 37χρονο στο στήθος και την κοιλιά.

Στην περιοχή του Ρέντη οι κάτοικοι δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως έγινε ένα φονικό για τόσο ασήμαντο λόγο. Μάλιστα όσοι ξέρουν τον νεαρο ιδιοκτήτη των σκύλων λένε πως πρόκειται να ένα ήσυχο παιδί που δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν.

Οι δράστες είναι Ελληνες, ηλικίας 30 και 37 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν και ομολόγησαν την πράξη τους. Οι δυο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τον σκότωσαν γιατί τους έκανε παρατήρηση για τα σκυλιά

Έγκλημα στου Ρέντη με θύμα 37χρονο

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε