Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Μόνος του στον εισαγγελέα ο άνθρωπος-μυστήριο για την κλοπή στοιχείων φορολογούμενων

Μόνος του στον εισαγγελέα ο άνθρωπος-μυστήριο για την κλοπή στοιχείων φορολογούμενων

Ο άνθρωπος που φέρεται να έδωσε στον 35χρονο κατηγορούμενο τα φορολογικά στοιχεία 9 εκατομμυρίων πολιτών, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στον εισαγγελέα την Τρίτη.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 35χρονος κατηγορούμενος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τα κλεμμένα φορολογικά στοιχεία εννέα εκατομμυρίων πολιτών, τα απόρρητα αρχεία του έδωσε χέρι με χέρι ένας φίλος του, τον οποίο κατονόμασε, για να τα μετατρέψει σε μορφή που θα μπορούσε να διαβαστεί.

Αυτό το πρόσωπο, παρουσιάστηκε την Τρίτη στον εισαγγελέα και την Τετάρτη θα καταθέσει στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Πρόκειται για 50χρονο άνδρα, που είναι σύμβουλος επιχειρήσεων για στοχευμένες πωλήσεις και μαζί με τον γιο του έχουν δική τους εταιρία.
Μετά την κατάθεση του 35χρονου, η εισαγγελία είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης του 50χρονου, προκειμένου να διερευνηθεί ο ρόλος του στην υπόθεση.

Σημειώνεται ότι μόνο 80 άτομα από το υπουργείο Οικονομικών είχαν πρόσβαση στα αρχεία που βρέθηκαν στην κατοχή του κατηγορούμενου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ψάχνουν το πρόσωπο-μυστήριο που έδωσε στον 35χρονο τα στοιχεία 9 εκατ. φορολογούμενων

Κενό ασφαλείας στο Υπουργείο Οικονομικών; 36χρονος είχε στα χέρια του φορολογικά στοιχεία 9 εκατομμυρίων πολιτών!

Ποινική δίωξη στον 35χρονο που είχε στα χέρια του τα στοιχεία 9 εκατ. Ελλήνων

Στο έλεος κάθε επιτήδειου τα φορολογικά στοιχείων των Ελλήνων – Εφοριακός εκβίαζε γνωστό δικηγόρο και είχε στοιχεία και για βουλευτές

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε