Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μπαράζ εμπρησμών σε γραφεία της ΝΔ, της ΔΕΗ και τράπεζες

Απο τη χθεσινή επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στην Ανω Κυψέλη. ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Απο τη χθεσινή επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στην Ανω Κυψέλη. ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μέσα σε λίγες ώρες οι άγνωστοι δράστες πυρπόλησαν γραφεία της ΝΔ στη Δάφνη, γραφεία της ΔΕΗ στο Μενίδι και ΑΤΜ τραπεζών σε Βύρωνα, Ν. Σμύρνη και Κ. Πατήσια.

Στόχος επίθεσης έγιναν για άλλη μια νύχτα τα γραφεία της ΝΔ αυτή τη φορά στη Δάφνη. Στις 2.55 άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στα γραφεία του κόμματος, στη συμβολή των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου και Μ. Αλεξάνδρου και απο τη φωτιά προκλήθηκαν μικρές ζημιές.

Στη 01:30 στην Πλ. Αγ. Παρασκευής στο Μενίδι άγνωστο τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια σε υποκατάτημα της ΔΕΗ. Υπέστη ζημιά η γυάλινη είσοδος.
 
Στη 01:20 στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 82 στο Βύρωνα, άγνωστοι περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό ΑΤΜ της Αγροτικής Τράπεζας και το πυρπόλησαν με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή του. Στο σημείο βρέθηκαν στουπιά με βενζίνη.
 
Στη 01:20 στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 90 στο Βύρωνα, άγνωστοι έσπασαν την γυάλινη είσοδο υποκαταστήματος της PROTON BANK, πέρασαν στον προθάλαμο και πυρπόλησαν το ΑΤΜ.

Στις 03:10 στη συμβολή των οδών Παρασκευοπούλου και Ρόδου στα Κ. Πατήσια άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελείτο από 4 γκαζάκια και μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό σε ΑΤΜ της Αγροτικής Τράπεζας. Προκλήθηκε πυρκαγιά χωρίς την έκρηξη των φιαλιδίων προπανίου, με αποτέλεσμα μικρές υλικές ζημιές.

Στις 03:50 στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 11-13 στη Ν. Σμύρνη άγνωστο τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελείτο από ένα γκαζάκι σε ΑΤΜ του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, με αποτέλεσμα μικρές υλικές ζημιές.

Διαβάστε

Πέταξαν μολότοφ στο σπίτι του αδελφού του Σίμου Κεδίκογλου

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε