Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Μπήκαν σε τρία σπίτια, χτύπησαν τρεις γυναίκες και… έφυγαν!

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Μόνο τυχερές δεν μπορούν να θεωρηθούν οι τριες γυναίκες που ήρθαν αντιμέτωπες με τους διαρρήκτες μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Οι δράστες δεν πήραν τίποτε από τα σπίτια, όμως όταν έγιναν αντιληπτοί δεν δίστασαν να επιτεθούν στις ιδιοκτήτριες και να τις στείλουν στο νοσοκομείο…
Πρώτο “χτύπημα” στην οδό Παπανδρέου στη Γλυφάδα λίγο μετά τις δύο τα χαράματα. Ένας διαρρήκτης μπήκε σε μονοκατοικία και όταν η ιδιοκτήτρια τον αντιλήφθηκε δεν δίστασε να αρπάξει ένα μαχαίρι απλό την κουζίνα και να τη χτυπήσει στο πρόσωπο πριν τραπεί σε φυγή.
Επόμενο θύμα μια γυναίκα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Καλλιθέα. Ξύπνησε και είδε δυο διαρρήκτες μέσα στο σπίτι της. Οι δράστες την ακινητοποίησαν, τη χτύπησαν και την έδεσαν σε μια καρέκλα… στη συνέχεια όμως έφυγαν χωρίς να πάρουν τίποτα.
Λίγο πριν τις πέντε τα ξημερώματα δυο διαρρήκτες μπήκαν σε μονοκατοικία στην οδό Σαρανταπόρου στο Χολαργό. Από το θόρυβο η ιδιοκτήτρια ξύπνησε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Οι δράστες την έριξαν αναίσθητη χτυπώντας τη στο κεφάλι.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε