Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

“Mπούκαραν” μέρα-μεσημέρι σε σπίτι συνταξιούχων -Video

Φωτό από το PatrisNews
Φωτό από το PatrisNews

Γερή μπάζα για τους διαρρήκτες που “χτύπησαν” σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού στη Ζαχάρω, την Πέμπτη το μεσημέρι…

Όπως αναφέρει το patrisnews.com από το σπίτι της κας Βασιλικής Θάνου και του συζύγου της στους Κάτω Ταξιάρχες Ζαχάρως έκαναν “φτερά” κοσμήματα αξίας 30.000 ευρώ και ποσό 2.500 ευρώ.

Η ηλικιωμένη έκρυβε το “θησαυρό” της σε συρτάρι της κρεβατοκάμαράς της και συγκεκριμένα σε τρεις μπιζουτιέρες.

Η κλοπή σημειώθηκε την Πέμπτη, μέρα- μεσημέρι, όταν οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν την ολιγόωρη απουσία του ζευγαριού, ανέβηκαν στο μπαλκόνι του διώροφου σπιτιού, έσπασαν τη τζαμαρία και έδρασαν με χειρουργική ακρίβεια, κινούμενοι μόνο στο χώρο της κρεβατοκάμαρας και αφήνοντας άθικτο το υπόλοιπο σπίτι. Η διάρρηξη, έγινε αντιληπτή από την ίδια, όταν επιστρέφοντας από τον Πύργο τις μεσημεριανές ώρες, αντίκρισε κάλτσες στο πάτωμα και τα συρτάρια ανακατεμένα. Αμέσως αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί.

φωτό από PatrisNews

«Ήταν όλα οικογενειακά κειμήλια της μητέρας μου και του συζύγου μου» λέει με παράπονο στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ», αφού τα κοσμήματα αυτά ήταν για την ίδια οι αναμνήσεις μιας ολόκληρης ζωής. Όπως εκμυστηρεύτηκε, πολλές φορές τις είχε περάσει από το μυαλό να τα κρύψει σε ένα πιο ασφαλές μέρος, αλλά δεν το έπραξε ποτέ. Μάλιστα, συζητώντας το θέμα το προηγούμενο βράδυ με την κουμπάρα της, τη συμβούλεψε «να πάρεις τα κοσμήματα και να τα κρύψεις. Κάθε μέρα γίνονται ληστείες. Δε βλέπεις τι γίνεται». Δυστυχώς, δεν την άκουσε γιατί δεν πίστευε ποτέ ότι θα της συμβεί κάτι τέτοιο. Της έμεινε μόνο η βέρα της, την οποία πάντα έχει στο δάχτυλό της. Για κακή της τύχη, πριν φύγει για τον Πύργο τη μέρα της διάρρηξης, όπου καθυστέρησε για να πιει καφέ με μία φίλη της, άφησε στη μπιζουτιέρα το σταυρό και την αλυσίδα της, που επίσης δεν αποχωριζόταν.

Ένας από τους γείτονες, όπως τους είπε, πρόλαβε να δει τους δράστες καθ όσον έφευγαν, έχοντας ολοκληρώσει το έργο τους. Αμέσως τηλεφώνησε στο σύζυγό της, ο οποίος έφθασε στο σπίτι μέσα σε μισή ώρα. «Τρέχαμε, μπρος εγώ, πίσω ο σύζυγος» λέει.

Όσο για το ποιοι μπορεί να είναι δράστες; «Δε μπορώ να πω. Αν ήταν ένας ή παραπάνω, δεν ξέρω. Ποιος μπορούσε να ήξερε. Μόνο εγώ και ο σύζυγός μου γνωρίζαμε. Μπήκαν στο σπίτι και πήγαν απευθείας στο συρτάρι». Δε γλίτωσαν ούτε τα φο μπιζού, τα οποία πήραν μαζί τους οι δράστες φεύγοντας, έστω κι αν η αξία τους είναι μικρή.

Δείτε το video του patrisnews.com

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε