Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ναρκωτικά και λαθρομετανάστες στην Ηγουμενίτσα

Ναρκωτικά και λαθρομετανάστες στην Ηγουμενίτσα

Μια έντονη νύχτα για τους άνδρες της αστυνομίας στη Θεσπρωτία…

Στον Τσαμαντά Θεσπρωτίας συνελήφθησαν δύο άνδρες και μια γυναίκα ηλικίας 48, 44 και 43 χρόνων, όταν εντοπίστηκαν να κινούνται ύποπτα με δύο αυτοκίνητα και οι αστυνομικοί τα σταμάτησαν για έλεγχο.

Στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 48χρονος και στο οποίο επέβαινε ο 43χρονος βρέθηκαν δεκατρείς ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 308 δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 381 κιλών.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, το δεύτερο αυτοκίνητο που οδηγούσε η 44χρονη, διευκόλυνε ως προπομπός τη μεταφορά των ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν τα δύο αυτοκίνητα καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Την ίδια ώρα, δύο Ιρακινοί ηλικίας 31 και 28 χρόνων, συνελήφθησαν κοντά στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας να μεταφέρουν με το αυτοκίνητό τους, μια Αφγανή λαθρομετανάστρια με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της και με σκοπό να επιβιβαστούν σε πλοίο για την Ιταλία.

Στον 28χρονο βρέθηκαν επτά ακτοπλοϊκά εισιτήρια καθώς και δύο κλεμμένα διαβατήρια Ολλανδίας (για τον ίδιο και την διακινούμενη),στα οποία ήταν επικολλημένες οι φωτογραφίες τους. Ο 28χρονος οδηγός του αυτοκινήτου δήλωσε ότι προμηθεύτηκε τα κλεμμένα διαβατήρια Ολλανδίας από τον 31χρονο, έναντι του χρηματικού ποσού των τριών χιλιάδων ευρώ.

Επιπρόσθετα προέκυψε ότι το αυτοκίνητο, έφερε πινακίδες κυκλοφορίας, για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφάλειας Ακροπόλεως Αττικής.

Το αυτοκίνητο, τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα καθώς και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια κατασχέθηκαν από το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε