Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ναρκωτικά, όπλα και πορνεία πίσω από το καρτέρι θανάτου με έναν νεκρό ειδικό φρουρό

– Από την ΕΛ.ΑΣ μιλούν για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και συμβόλαιο θανάτου
– Οι περισσότερες σφαίρες ήταν στο κεφάλι και στο στήθος του ειδικού φρουρού
– Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 26χρονος φίλος του 30χρονου θύματος
– Οι δράστες ήθελαν και τους δύο άνδρες νεκρούς

Ύποπτες και παράνομες συναλλαγές φαίνεται πως κρύβονται πίσω από την άγρια δολοφονία του 30χρονου ειδικού φρουρού που υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας και τον βαρύτατο τραυματισμό ενός 26χρονου φίλου του από την Αλβανία, χωρίς ωστόσο ακόμα να μπορεί να διευκρινιστεί ποιός πραγματικά ήταν ο στόχος των δολοφόνων.

Οι δύο άνδρες που μένουν σε κοντινή απόσταση ο ένας από τον άλλον, έπεσαν θύματα της δολοφονικής ενέδρας τα ξημερώματα στην οδό Σόλωνος 83, στην Καλλιθέα και σύμφωνα με τις αστυνομικές πληροφορίες, τους προσέγγισε μία μοτοσικλέτα με δύο επιβάτες, ο δεύτερος κατέβηκε από τη μηχανή και άρχισε να πυροβολεί το όχημα και τα σώματα των δύο ανδρών με περισσότερες από 20 σφαίρες από πολεμικό καλάσνικοφ.

Από την ΕΛ.ΑΣ αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δράστες να ήταν τρομοκράτες αν και ακόμα περιμένουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης από τους κάλυκες, ενώ όλα δείχνουν πως επρόκειτο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και για συμβόλαιο θανάτου.

Κατά τη διάρκεια της ενέδρας και τα δύο θύματα ήταν άοπλοι και αιφνιδιάστηκαν τόσο πολύ που δεν προσπάθησαν ούτε να σκύψουν για να αποφύγουν τις σφαίρες από το καλάσνικοφ. Ο 30χρονος ειδικός φρουρός που εκείνη την ώρα ήταν εκτός υπηρεσίας, έχασε τη ζωή του επί τόπου, ενώ ο 26χρονος μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στον Ευαγγελισμό και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Πολλές από τις 20 σφαίρες βρήκαν τον 30χρονο ειδικό φρουρό στο κεφάλι και στο στήθος, ενξώ από τη μανία της ενέδρας οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν πως οι δράστες ήθελαν νεκρούς τους δύο άνδρες. Μάλιστα, τις επόμενες ώρες αναμένεται να επιχειρήσουν να λάβουν καταθέσεις από συγγενείς, φίλους και συναδέλφους προκειμένου να προσδιορίσουν τα αρχικά κίνητρα της άγριας δολοφονίας και έτσι να οδηγηθούν στους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς.

Διαβάστε επίσης:

“Γάζωσαν” με 20 σφαίρες ειδικό φρουρό στην Καλλιθέα – Σοβαρά τραυματίας ακόμη ένας άνδρας

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε