Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νέα εισβολή ληστών σε σπίτι στην Κηφισιά – Έδεσαν την οικιακή βοηθό

Νέα εισβολή ληστών σε σπίτι στην Κηφισιά – Έδεσαν την οικιακή βοηθό

Τρεις εισβολές σε σπίτια έγιναν το πρωί στα βόρεια προάστια με διαφορά τριών ωρών η κάθε μια μεταξύ τους. Ο κύκλος των ληστειών έκλεισε στις 10:30 στην Κηφισιά με την εισβολή σε ένα συγκρότημα με μεζονέτες στην οδό Φύλλιδος.

Οι δυο ληστές φαίνεται παρακολουθούσαν τις κινήσεις στο σπίτι. Στο συγκρότημα μένουν τρεις γενιές της ίδιας οικογένειας.

Οι δράστες περίμεναν να βγουν όλοι και τότε εισέβαλαν από το πίσω μέρος του συγκροτήματος όπου υπάρχει ρέμα και μπορούσαν να κρύψουν τις κινήσεις τους.

Δεν είχαν υπολογίσει όμως ότι σήμερα είναι η μια από τις δύο ημέρες της εβδομάδας που πηγαίνει στο σπίτι η οικιακή βοηθός.

Έπεσαν πάνω στη γυναίκα. Εκείνη δεν πρόλαβε όμως να αντιδράσει. Οι ληστές την ακινητοποίησαν και έκαναν το σπίτι “φύλλο και φτερό”. Άρπαξαν 3.000 ευρώ, laptop και άλλα αντικείμενα αξίας, ενώ φεύγοντας άρπαξαν και περίπου 200 ευρώ που είχε πάνω της η οικιακή βοηθός, αλλά και τη μηχανή της.

Νωρίτερα, λίγο μετά τις επτά ληστές εισέβαλαν σε ένα ακόμη σπίτι στην οδό Πατέρ, μόλις μισό χιλιόμετρο πιο μακρυά.

Οι δράστες μπήκαν από ένα παράθυρο στο ισόγειο σπίτι όπου μένουν δύο 80χρονες.

Οι δυο αδελφές ήρθαν αντιμέτωπες με δυο ληστές που όπως και στην περίπτωση της ληστείας στην οδό Φύλλιδος κρατούσαν μαχαίρι και πιστόλι.

Οι δράστες ακινητοποίησαν τις δυο ηλικιωμένες γυναίκες, άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα και εξαφανίστηκαν.

Για ελλειπή αστυνόμευση κάνουν λόγο οι κάτοικοι της περιοχής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε