Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέα επεισόδια στο λιμάνι της Πάτρας

Νέα επεισόδια στο λιμάνι της Πάτρας

Βομβαρδισμένο τοπίο έμοιαζε και πάλι χθες ο Άγιος Διοονύσιος από τις συγκρούσεις των μεταναστών. Δείτε το βίντεο.

Σκηνές έντασης επικράτησαν χθες το βράδυ στο αμαξοστάσιο του ΟΣΕ, στην περιοχή του Αγ. Διονυσίου της Πάτρας, όπου διαμένουν μετανάστες.

Μέλη ακροδεξιών οργανώσεων πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το αμαξοστάσιο. Ομάδα περίπου 30 ατόμων οπλισμένοι με πέτρες και ξύλα προσπάθησαν να επιτεθούν σε Αφγανούς. Έπειτα από λίγη ώρα συγκεντρώθηκαν στο σημείο και μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου η οποίοι ενημερώθηκαν για τους ακροδεξιούς.

Στη συνέχεια έφτασαν στην περιοχή αστυνομικές δυνάμεις που έκαναν χρήση δακρυγόνων για να αποτρέψουν πιθανές συμπλοκές. Παρόλο που η άνδρες της αστυνομίας βρέθηκαν στο σημείο και την Παρασκευή για να αποτρέψουν επεισόδια, είναι η πρώτη φορά που οι συμπλοκές είναι μεταξύ Ελλήνων και μεταναστών.

Οι κάτοικοι της περιοχής αντιμετωπίζουν την ίδια κατάσταση για πάρα πολύ καιρό καθώς οι συμπλοκές μεταξύ μεταναστών είναι καθημερινό φαινόμενο. Η λιμενική ζώνη της Πάτρας έχει μετατραπεί σε πεδίο πολέμου την τελευταία εβδομάδα καθώς τα επεισόδια είναι συνεχόμενα και με μεγαλύτερη ένταση.

Δείτε το βίντεο από τα προηγούμενα επεισόδια:

Διαβάστε επίσης: Πρωτοφανή επεισόδια μεταξύ μεταναστών

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε