Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νεα στοιχεία σοκ: Υπ.Υγείας: 85 οι ιερόδουλες με AIDS σε 1180 αιμοληψίες!

Νεα στοιχεία σοκ: Υπ.Υγείας: 85 οι ιερόδουλες με AIDS σε 1180 αιμοληψίες!

– Τα κρούσματα έχουν καταγραφεί μέσα σε μόλις 9 μήνες!
– Οι “κουστουμάτοι” πελάτες της πιάτσας και τα 3.500 τηλεφωνήματα στο ΚΕΕΛΠΝΟ!
– 1.500% αυξήθηκε η πορνεία σε ένα χρόνο στην Ελλάδα – 1 δις ευρώ ο ετήσιος τζίρος
– ‘Ερευνα Newsit: Δουλέμποροι και σωματέμποροι έχουν γεμίσει την Αθήνα με γυναίκες από την Αφρική και το πρώην ανατολικό μπλοκ
– Η συντριπτική πλειοψηφία των ιερόδουλων δεν έχει υποβληθεί ποτέ σε εξετάσεις
– To προφίλ εκείνων που πλήρωναν λίγο παραπάνω για σεξ χωρίς προφυλάξεις

Ο εφιάλτης που έχει ξεσπάσει στην πρωτεύουσα για τη διάδοση του ιού του Aids δε θα τελειώσει σύντομα.
Τα νέα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα το υπουργείο Υγείας προκαλούν μόνο θλίψη!
Μιλά για 85 οροθετικές εκδιδόμενες γυναίκες που εντοπίσθηκαν κατά τη διάρκεια των ελέγχων από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Όπως επισημαίνεται: «μέχρι σήμερα στις κινητές μονάδες του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. έχουν εξεταστεί περισσότερα από 24.000 άτομα και έχουν γίνει 1.180 αιμοληψίες (από τις οποίες 85 έχουν βρεθεί θετικές στον ιό HIV)».

Οι έλεγχοι αυτοί έχουν πραγματοποιηθεί από την ημέρα που εκδόθηκε η υγειονομική διάταξη και επιτρέπει στο ΚΕΕΛΠΝΟ την πραγματοποίηση αιματολογικών εξετάσεων ενώ είχαν προηγηθεί και άλλοι έλεγχοι που απαιτούσαν τη συγκατάθεση των εξεταζόμενων.

Γι αυτό και υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά: «από τις 15 Σεπτεμβρίου έχουν ξεκινήσει αιμοληψίες (πάντα με την έγγραφη συγκατάθεση των εξεταζόμενων) για την διάγνωση του ιού HIV, της ηπατίτιδας B και C και της ελονοσίας, με τα πρώτα αποτελέσματα να μας καταδεικνύουν δραματική αύξηση των συγκεκριμένων νοσημάτων στις ειδικές ομάδες που εξετάζουμε.

Διαβάστε περισσότερα στοιχεία στο www.iatropedia.gr

Οι έλεγχοι, έστω και προεκλογικά συνεχίζονται και ο εφιάλτης δεν θα τελειωσει έτσι εύκολα. Αυτοί που ανησυχούν είναι πολλοί. Και αυτοί που ανησυχούν είναι οι ίδιοι που με απίστευτη ευκολία έψαχναν κάτι παραπάνω στον αγοραίο έρωτα. Πλήρωναν παραπάνω για σεξ χωρίς προφυλάξεις. Και έπαιρναν έτσι τον θάνατο μαζί τους και τον μετέφεραν στο σπίτι τους, στην γυναίκα τους, στην σύντροφό τους, ακόμα και στα παιδιά τους.

Στο ΚΕΕΛΠΝΟ, οι άνθρωποι που έχουν επιφορτισθεί με την επικοινωνία των ανησυχούντων μιλούν για τσουνάμι τηλεφωνημάτων. Μιλούν για τηλεωνήματα απόγνωσης αλλά και τηλεφωνήματα που δείχνουν άγνοια.

Το τηλέφωνο έχει χτυπήσει πάνω από 3.500 φορές. Στην άλλη γραμμή, άνδρες, που ζητούν πληροφορίες γιατί συνευρέθηκαν με ιερόδουλες χωρίς προφύλαξη.

Το θέμα είναι ότι πρόκειται για άνδρες της διπλανής πόρτας. Οχι άνδρες χωρίς δεσμεύσεις. Οι περισσότεροι σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΕΕΛΠΝΟ, είναι παντρεμένοι ή σε μόνιμη σχέση. Τι σημαίνει αυτό; Μόνο τρομοκρατική φαντάζει η επόμενη στατιστική μέτρηση του ΚΕΕΛΠΝΟ για την αύξηση της νόσου στην Ελλάδα.

Εκτός αυτού, οι ηλικίες κυμαίνονται από 17, 18 έως και 45 κατά μέσο όρο. Δεν είναι τυχαίο ότι στους κύκλους των επιστημόνων μιλούν για τους “κουστουμάτους” που “ψαρεύουν” ιερόδουλες από τις πιάτσες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ www.iatropedia.gr

Την ίδια ώρα, αν προσπαθήσει κανείς να δει πιο βαθιά ακόμα στο πρόβλημα αυτό που εσχάτως ανακάλυψαν οι έχοντες την εξουσία άρα και το δικαίωμα να παίρνουν αποφάσεις και να δινουν εντολές, θα διαπιστώσει ότι η μάστιγα της πορνείας και της εκμετάλλευσης ακόμα και ανήλικων γυναικών έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις.

Η πορνεία στην Ελλάδα αυξήθηκε κατά 1.500% μέσα σε ένα χρόνο.

Η αυξηση της πορνείας συνδέεται με την εκρηξη της παράνομης μετανάστευσης καθώς αμέτρητα νεαρά κορίτσια από χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ αλλά και από χώρες της Αφρικής καταφθάνουν στην Ελλάδα για να τις εκμεταλλευτούν δουλέμποροι και σωματέμποροι οι οποίοι φυσικά θησαυρίζουν.

Ειναι ενδεικτικό οτι ο ετήσιος τζίρος απο την πορνεία στην Ελλάδα ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο ευρώ ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο η βιομηχανία της πορνείας αποτελεί τη δεύτερη σε κερδοφορία παράνομη δραστηριότητα στον κόσμο, μετά το εμπόριο ναρκωτικών, και αποφέρει 31,6 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ NEWSIT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παντρεμένοι οι περισσότεροι απ’ όσους “πήγαν” με τις οροθετικές ιερόδουλες – Πάνω από 3000 τα τηλεφωνήματα στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Πανικός στις “πιάτσες” της Αθηνάς – Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από την εκπομπή του Ν.Ευαγγελάτου

Άλλα 5 νέα κρούσματα με ιερόδουλες που σκορπούσαν το AIDS – Πάνω από 315 παράνομοι οίκοι ανοχής μόνο στο κέντρο της Αθήνας

Ο εφιάλτης στο δρόμο με το …Aids – Στοιχεία σοκ: “Oι οίκοι ανοχής ήταν γεμάτοι παιδιά”!

Χρυσοχοΐδης στο Facebook: “Νομιμότατη η δημοσίευση των στοιχείων των ιερόδουλων κι ας κόπτωνται οι Φαρισαίοι”

Λοβέρδος: «Να ποινικοποιηθεί το σεξ χωρίς προφυλακτικό με ιερόδουλες – Γαϊδούρια όσοι πήγαν θέτοντας σε κίνδυνο την οικογένειά τους»

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε