Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Νεκρός ο λογιστής που είχε συλληφθεί με διεθνές ένταλμα

Νεκρός ο λογιστής που είχε συλληφθεί με διεθνές ένταλμα

Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τη φυλακή της Αλικαρνασσού όπου κρατούνταν, άφησε την τελευταία του αναπνοή, την Πέμπτη ο λογιστής από την Αλικαρνασσό, ο οποίος αντιμετώπιζε κατηγορίες για απάτη κατά συρροή .

Πρόκειται για τον άνθρωπο που κατηγορείται ότι είχε εξαπατήσει πολλούς Ηρακλειώτες, διαφεύγοντας στο εξωτερικό και που είχε συλληφθεί με διεθνές ένταλμα το Μάιο στην Ρουμανία.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr o 48χρονος ενώ βρισκόταν στη φυλακή ένιωσε αδιαθεσία το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε άμεσα μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σύμφωνα με την εφημεριδα ΠΑΤΡΙΣ, η κατάσταση της υγείας του 48χρονου είχε κλονιστεί λόγω και της δικαστικής περιπέτειας που αντιμετώπιζε.

Πρόσφατα είχε αθωωθεί λόγω παραγραφής του αδικήματος της υπόθεσης απάτης στην οποία ήταν κατηγορούμενος.

Υπενθυμίζεται ότι στον 48χρονο είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη από Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου για την κατηγορία της μη απόδοσης ΦΠΑ.

Από τις δικαστικές φυλακές Χανίων, μετά την ολοκλήρωση της δίκης μεταφέρθηκε στις φυλακές της Αλικαρνασσού για να αφήσει όπως αναφέρθηκε αρχικά, 5 μήνες περίπου μετά τη σύλληψή του, την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε