Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Newsit Κύπρου: Ληστεία με λεία μαμούθ στην Λεμεσό!

Τον τίτλο της… αγαπημένης των ληστών διεκδικεί ο 57χρονος ιδιοκτήτης ενός κοσμηματοπωλείου στον παραλιακό δρόμο της Γερμασόγειας στην Λεμεσό, που έπεσε για δεύτερη φορά θύμα ληστείας. Διαβάστε το ρεπορτάζ από το γραφείο Newsit Λευκωσίας.

Γύρω στις δέκα χθες βράδυ η αστυνομία ενημερώθηκε για την διάρρηξη και αμέσως βρεθηκε στην σκηνή, όπου διαπιστώθηκε η παραβίαση του συγκεκριμένου χρυσοχοείου, από το οποίο κλάπηκαν τιμαλφή και διαμάντια μεγάλης αξίας. Το συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο είχε γίνει στόχος διαρρηκτών και στο παρελθόν.

Οι ριφιφήδες κατάφεραν είσοδο στο χρυσοχοείο, αρπάζοντας ότι πανάκριβο έβρισκαν μπροστά τους , αφού διάνοιξαν τρύπα στο τοίχο. Η διάρρηξη έγινε αμέσως αντιληπτή ,από τους κατοίκους της περιοχής και μέλη της ιδιωτικης αστυνομίας έφτασαν στη σκηνή και καταδίωξαν τους δράστες οι οποίοι είχαν περάσει ήδη στο διπλανό κατάστημα, και ηταν έτοιμοι να διαφύγουν. Αμέσως μετά, στην σκηνή έφθασαν και μέλη της αστυνομίας, και ακολούθησε άγρια καταδίωξη χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ NEWSIT ΚΥΠΡΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε