Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ντοκουμέντο: Ο ληστής του Παλαιού Φαλήρου πεσμένος στο έδαφος – Το χρονικό της ληστείας με τους πυροβολισμούς

ληστής Παλαιού Φαλήρου ντοκουμέντο

– Τι λέει στο Newsit.gr ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που έβγαλε εκτός μάχης του ληστές
– Πεσμένος στο έδαφος ο ένας ληστής μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από τον ιδιοκτήτη του ψιλικατζίδικου
– Μπήκε μαζί με τον συνεργό του κρατώντας καλάσνικοφ και επιχείρησαν να αρπάξουν χρήματα
– Ο ιδιοκτήτης και ένας υπάλληλος αντέδρασαν, οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα για εκφοβισμό
– Ο ένας από τους ληστές διέφυγε, ο άλλος ωστόσο μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό άγρια χτυπημένος
– Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος κατάφερε να αρπάξει το καλάσνικοφ από τα χέρια του ληστή

Σκηνές από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν στο Παλαιό Φάληρο λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα. Ο ιδιοκτήτης και οι υπάλληλοι ψιλικατζίδικου ήρθαν αντιμέτωποι με δυο ληστές που κρατούσαν καλάσνικοφ. Αντέδρασαν, οι δράστες πυροβόλησαν, όμως ο ένας από αυτούς έπεσε στα χέρια του ιδιοκτήτη και του υπαλλήλου και … βρέθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός βαρύτατα τραυματισμένος.

Στο ντοκουμέντο του newsit.gr ο ληστής φαίνεται πεσμένος στο έδαφος. Πλήρως ακινητοποιημένος. Αιμόφυρτος και χωρίς την παραμικρή ικανότητα να κουνηθεί. Πάνω του στέκονται αστυνομικοί, ήταν όμως ο ιδιοκτήτης του ψιλικατζίδικου που τον έβγαλε εκτός μάχης.

Οι έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως ο ληστής που ακινητοποιήθηκε είναι ελληνικής καταγωγής.

Ακούστε την περιγραφή του ιδιοκτήτη του καταστήματος

Το χρονικό της ληστείας

Οι ληστές εμφανίστηκαν μέσα στη νύχτα από το πλάι του καταστήματος, την ώρα που ο ιδιοκτήτης ετοιμαζόταν να φύγει.

Ο ιδιοκτήτης, μια υπάλληλος και ένας πελάτης βρισκόταν έξω από το ψιλικατζίδικο όταν είδαν τους δυο άνδρες να πλησιάζουν με κουκούλες στα πρόσωπα και καλάσνικοφ στα χέρια.

Οι δράστες μπήκαν στο κατάστημα και πλησίασαν τον υπάλληλο που βρισκόταν στο ταμείο. Ο υπάλληλος αντέδρασε και τότε τον χτύπησαν με τον υποκόπανο του όπλου.

Αμέσως ο ιδιοκτήτης έπεσε πάνω στον έναν από τους δράστες και προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει.  Μαζί με τον υπάλληλο προσπάθησαν να πάρουν τα όπλα από τα χέρια των δραστών.

Ο ένας από τους ληστές βγήκε από το κατάστημα πυροβολώντας για εκφοβισμό. Πυροβόλησε τουλάχιστον επτά με οκτώ φορές. Οι σφαίρες ευτυχώς βρήκαν στους τοίχους και τα μπαλκόνια. Ο ιδιοκτήτης κατάφερε να του αποσπάσει το όπλο και τότε ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν περαστικοί, αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, ωστόσο παρά τις έρευνες ούτε οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον ληστή.

Ο δεύτερος δράστης που ακινητοποιήθηκε από τον ιδιοκτήτη και τον υπάλληλο του καταστήματος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός σοβαρά χτυπημένος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις