Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ντου ληστών στην πολυκατοικία που μένει ο Μιχαλολιάκος – ΦΩΤΟ

H κύρια είσοδος της πολυκατοικίας που μένει ο Ν.Μιχαλολιάκος
H κύρια είσοδος της πολυκατοικίας που μένει ο Ν.Μιχαλολιάκος

Οι ληστές δεν πτοήθηκαν ούτε από το αυτοκίνητο της ασφάλειας που φρουρεί μέρα – νύχτα την είσοδο της πολυκατοικίας που διαμένει ο Νίκος Μιχαλολιάκος στην Πεύκη. Τι λένε στο Newsit οι γείτονες.

Συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια ή μάλλον και στις καλύτερες πολυκατοικίες…ακόμη και σε αυτή που διαμένει ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

Η απίστευτη ληστεία που επισήμως κατεγράφη από την αστυνομία  το Σάββατο 19 Μαϊου και αποδεικνύει πως οι κακοποιοι δεν υπολογίζουν τίποτα και κανέναν.

Το συγκρότητημα των πολυκατοικιών στην Πεύκη έγινε εύκολος στόχος καθώς έχει τρεις διαφορετικές εισόδους.

Μια πλαϊνή είσοδος

Η είσοδος του πλαϊνού συγκροτήματος, 5 μέτρα από την κύρια είσοδο της πολυκατοικίας που μένει ο Ν.Μιχαλολιάκος και η οικογένειά του

Ο κοινός κήπος των συγκροτημάτων κατοικιών στην Πεύκη

Οι ληστές δεν έγιναν αντιληπτοί από τους άνδρες της ασφάλειας που εκεινη την ώρα βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο που φρουρεί την είσοδο της πολυκαοτοικίας και έφτασαν μέχρι το διαμέρισμα του 4ου ορόφου δίχως να του πάρει χαμπάρι κανένας.

Η κυρία Γεωργιάδη μας δείχνει στο Newsit από τη βεράντα της το αυτοκίνητο της ασφάλειας που φρουρεί την είσοδο μέρα - νύχτα

Παραβίασαν την εξώπορτα με ευκολία καθώς δεν ήταν ασφαλείας και βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού οπου κυριολεκτικά το έκαναν φύλο και φτερό αρπάζοντας κοσμήματα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλα αντικείμενα.
Και όλα αυτά συνέβησαν στο ακριβώς διπλανό διαμέρισμα από αυτό που διαμένει ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Η πόρτα αριστερά ειναι του διαμερίσματος του κυρίου Μιχαλολιάκου και η πόρτα στο βάθος είναι του διαμερίσματος που λήστεψαν

Οπως δήλωσε στο Newsit η κυρία Μαίρη Γεωργιάδη που μένει στον πρώτο όροφο στην ίδια πολυκατοικία με τον γενικό γραμματέα της Χρυσής Αυγής “οι ιδιοκτήτες του σπιτιού είχαν φύγει για την επαρχία και δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε καθώς ευτυχώς έλειπε ο γιος τους. Οι ληστές μπήκαν στο διαμέρισμα που είναι δίπλα στο σπίτι του κυριου Μιχαλολιάκου”.

Σύμφωνα μάλιστα με τους γείτονες ο κύριος Μιχαλολιάκος είναι έξαλλος με το περιστατικό.

Πάντως εμείς για να μπούμε στο συγκρότημα των κατοικιών που μένει ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής χρειάστηκε να δείξουμε την ταυτότητα μας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ – ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ληστές μπούκαραν στην πολυκατοικία που μένει ο Μιχαλολιάκος!

Όταν ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής υποκλίθηκε σε πολιτικό αρχηγό

«Μπάλα» στα γήπεδα παίζει η Χρυσή Αυγή – Πολιτική

 Τι λέει ο οδηγός του άρματος του Πολυτεχνείου που “μνημόνευσε” ο Ν.Μιχαλολιάκος – Ελλάδα

Η Χρυσή Αυγή μπήκε στη Βουλή – φωτο – video – Πολιτική

 Ο τέως Βασιλιάς “αδειάζει” τη Χρυσή Αυγή σε συνέντευξή του στο CNN – Πολιτική

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε