Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Νύχτα τρόμου για δυο ηλικιωμένα ζευγάρια σε Κηφισιά και Δάφνη

Νύχτα τρόμου για δυο ηλικιωμένα ζευγάρια σε Κηφισιά και Δάφνη

Έζησαν τον τρόμο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους ληστές. Δεν τους σεβάστηκαν. Τους τρομοκράτησαν, τους έδειραν, τους πήραν τις οικονομίες μια ζωής.

Δυο περιστατικά, δυο ιστορίες που έχουν κοινά στοιχεία και διαφορές. Η κυριότερη είναι πως στη μια περίπτωση, οι ηλικιωμένοι γρονθοκοπήθηκαν από τους ληστές.

Ήταν 03:15 τα ξημερώματα της Τρίτης όταν τρεις άγνωστοι, οπλισμένοι με μαχαίρια εισέβαλαν σε μονοκατοικία που βρίσκεται στην οδό Αχαρνών στην Κηφισιά. Οι ηλικιωμένοι που βρίσκονταν μέσα δε μπόρεσαν να αντιδράσουν. Οι ληστές τους έδειραν και τους ακινητοποίησαν. Πήραν όσα χρήματα βρήκαν και εξαφανίστηκαν, αφήνοντας αβοήθητα τα θύματα τους.

Τον ίδιο τρόμο έζησε και ένα άλλο ζευγάρι ηλικιωμένων, στη Δάφνη. Εκείνοι όμως είχαν… καλύτερη τύχη, γιατί οι ληστές δε σήκωσαν χέρι. Απλά τους έκλεισαν στην κρεβατοκάμαρα για να κάνουν ανενόχλητοι τη… δουλειά τους.

Οι δράστες μπήκαν στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου της οδού Μιαούλη στις 01:23, παραβιάζοντας την εξώπορτα. Κλείδωσαν τους ηλικιωμένους στο υπνοδωμάτιό τους, πήραν χρήματα, κινητά και χρυσαφικά και εξαφανίστηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ποιους τρόπους επιτήδειοι εξαπατούν ηλικιωμένους και τους αποσπούν χρήματα – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Έκαναν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ για να ληστεύουν σπίτια

Χίος:Η άγρια ληστεία των 5.000€ – Το κλάμα των ηλικιωμένων συγκλόνισε τους γείτονες!

Ηράκλειο: Ξημέρωμα τρόμου για ηλικιωμένους – Δύο επιθέσεις ληστών!

Εξαρθρώθηκε σπείρα που εξαπατούσε ηλικιωμένους στον Άγιο Στέφανο

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε