Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο “λατίνος εραστής” αστυνομικός που εξάρθρωσε τη Μαφία των Εξαρχείων

Ο “λατίνος εραστής” αστυνομικός που εξάρθρωσε τη Μαφία των Εξαρχείων

O όμορφος της Δίωξης Ναρκωτικών, ο Λατίνος εραστής που είχε βγάλει και την μεγάλη υπόθεση με τους Κινέζους καλλιεργητές κάνναβης, είναι ο άνθρωπος που εξάρθρωσε την δεύτερη ομάδα της Μαφίας των Εξαρχείων, που επιθυμούσε να αναβιώσει την ελεγχόμενη ζώνη διακίνησης ναρκωτικών στην συγκεκριμένη περιοχή.

Πρόκειται για την υπόθεση που πρόσφατα αποκαλύφθηκε από την Ασφάλεια Αττικής και ουσιαστικά εξαρθρώθηκε το κομμάτι που έφερνε μεγάλες ποσότητες χασίς από την Αλβανία και στην συνέχεια τις προωθούσε στις πιάτσες των Εξαρχείων.

Μάλιστα σταδιακά οι αστυνομικοί κατάσχεσαν πάνω από 200 κιλά χασίς και μερικές δεκάδες κιλά κατεργασμένης κάνναβης.

Ο 35χρονος Αστυνομικός της Δίωξης, ο οποίος θεωρείται ιδιαίτερα έμπειρος στις επιχειρήσεις “undercover”, είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε να φέρει σε πέρας την επιχείρηση με την κωδική ονομασία “Λερναία Ύδρα”.

Ο μελαχρινός και σωματώδης Αστυνομικός της Δίωξης, με το ανάλογο προφίλ, ξεκίνησε πριν από ενάμιση μήνα να κάνει βόλτες στα Εξάρχεια προκειμένου να καταφέρει να βρει την επαφή που θα τον οδηγούσε στα ενδότερα της Μαφίας των Εξαρχείων, και τελικά στην πλήρη εξάρθρωση της εγκληματικής οργανώσεις που γέμιζε με ναρκωτικά τις πιάτσες της πλατείας και όχι μόνο.
 

 

Ο “κουμανταδόρος” και η σερβιτόρα

 

Ο λατίνος εραστής της Δίωξης δεν άργησε να βρει την επαφή, χρησιμοποιώντας πλήρως την ικανότητα του να πουλά έρωτα σε γυναίκες. Τις ημέρες λοιπόν που έκοβε δήθεν αμέριμνος βόλτες στα Εξάρχεια, εντόπισε ένα άτομο, το οποίο μπορούσε να κινείται με άνεση σε στέκια αναρχικών, αλλά και σε καταστήματα που συχνάζουν τα μέλη της Μαφίας των Ναρκωτικών.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος προσπαθούσε να “συμφιλιώσει” αντιεξουσιαστές και μαφιόζους, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθώς συναντούσε την πλήρη άρνηση των αναρχικών, να συμφιλιωθούν με την Μαφία.
Ο 35χρονος αστυνομικός από την παρακολούθηση που πραγματοποίησε διαπίστωσε το τρωτό σημείο του “κουμανταδόρου”, όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια, και αυτό δεν ήταν άλλο από μια γυναίκα, από το στενό του συγγενικό του περιβάλλον, η οποία εργάζονταν ως σερβιτόρα σε κατάστημα των Εξαρχείων και παράλληλα προσπαθούσε να κάνει καριέρα τραγουδίστριας.

Ο Αστυνομικός πολύ σύντομα έριξε τα “δίχτυα” του και τελικά η καλλίγραμμη νεαρή έπεσε στην αγκαλιά του, μην γνωρίζοντας βέβαια πως έχει να κάνει με αστυνομικό, με αποτέλεσμα ο 35χρονος εραστής να μάθει όλα τα μυστικά της Μαφίας, ακόμα και τα δυο ΤΑΞΙ, που μετέφεραν κάθε τέλος της εβδομάδας στην περιοχή, μεγάλες ποσότητες χασίς, προερχόμενες από την Αλβανία.

Έπειτα από τις πληροφορίες που συγκέντρωσε ο συγκεκριμένος Αστυνομικός, εξαπολύθηκε η μεγάλη επιχείρηση της Δίωξης, με την κατάσχεση ναρκωτικών βάρους άνω των 200 κιλών.

Ωστόσο ο “κουμανταδόρος” της περιοχής μαζί με το “δεξί χέρι” του προηγούμενου αρχηγού της Μαφίας κατάφεραν να ξεφύγουν της σύλληψης και πλέον είναι καταζητούμενοι.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε