Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο υπολογιστής “καίει” τον Άκη – Στοιχεία και για άλλες “προμήθειες”

Ο υπολογιστής “καίει” τον Άκη – Στοιχεία και για άλλες “προμήθειες”

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας που εξετάζουν τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι και στο γραφείο του Άκη Τσοχατζόπουλου και ειδικά τον σκληρό δίσκο από τον υπολογιστή του πρώην υπουργού φαίνεται πως έχουν εντοπίσει στοιχεία που καίνε

Οι πληροφορίες μιλούν μάλιστα για στοιχεία που θα οδηγήσουν και πάλι τον Άκη Τσοχατζόπουλο στον ανακριτή για νέα απολογία.

Οι εξηγήσεις μάλιστα δεν θα αφορούν στις γνωστές πλέον υποθέσεις για την προμήθεια των TOR M1 και των υποβρυχίων, αλλά σε άλλες προμήθειες οπλικών συστημάτων.

Με λίγα λόγια φαίνεται ότι έχουν εντοπιστεί και άλλα στοιχεία για περισσότερα “μαύρα χρήματα” και έτσι δεν αποκλείεται ο αριθμός των κατηγορουμένων να αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όπως αναφέρει η “Ημερησία” πρόκειται για υποθέσεις για τις οποίες διενεργείται ήδη έρευνα από τη Δικαιοσύνη και εκκρεμούν σε άλλα ανακριτικά γραφεία, μεταξύ άλλων και στο Εφετείο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην εφέτη-ειδική ανακρίτρια, η οποία ασχολείται με την υπόθεση της Siemens.

Παράλληλα αναμένεται σύμφωνα με δικαστικές πηγές να ασκηθούν συμπληρωματικές ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, με παραγγελία του ειδικού ανακριτή, σε νέα πρόσωπα, εκτός από τα 15 που ήδη κατηγορούνται μαζί με τον κ. Τσοχατζόπουλο, για την υπόθεση των offshore.

Διαβάστε επίσης:
Από Γερμανία μέσω Κύπρου τα λεφτά στον Άκη;

Ελεύθεροι οι 4 πρώτοι συγκατηγορούμενοι του Α.Τσοχατζόπουλου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε