Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Οι αρχηγοί από τα κελιά γέμιζαν ναρκωτικά τη Θεσσαλία και κοσμικά νησιά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στις φυλακές Κορυδαλλού, Πάτρας και Λάρισας είχαν στηθεί τα “αρχηγεία” εμπορίας και διακίνησης τεράστιων ποσοτήτων ναρκωτικών των τριών πολυμελών δικτύων.

Μεγάλο χτύπημα στο οργανωμένο έγκλημα κατάφερε η Αστυνομία μετά από πολύμηνη έρευνα.(Διαβάστε τη σχετική είδηση). Οι τρεις εγκληματικές οργανώσεις που εξαρθρώθηκαν ενέχονταν σε μεγάλο αριθμό υποθέσεων διακίνησης ναρκωτικών, μαστροπείας, πλαστογραφίας και ξεπλύματος χρήματος ενώ η έρευνα, εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο συντονισμός των “εμπορικών επιχειρήσεων” του κυκλώματος

Έγκλειστοι, με παρελθόν στην εμπορία ναρκωτικών, κανόνιζαν τις “δουλειές” μέσω συνδέσμων τους με την Αλβανία και την Τουρκία. Στη συνέχεια τα δίκτυα διανομής διοχέτευαν τα ναρκωτικά στα στέκια της Θεσσαλίας, αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, με προτίμηση σε κοσμοπολίτικα νησιά.

Στην πρώτη ομάδα, με δίκτυο διανομής πάνω από 100 άτομα, την “επιχείρηση” συντόνιζαν δύο άτομα, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού. (Διαβάστε τη σχετική είδηση). Από εκεί γίνονταν οι απευθείας τηλεφωνικές συνεννοήσεις με συνθηματικούς κωδικούς ή μέσω τρίτων προσώπων, που μετέφεραν τις εντολές σε “παραγωγούς- εμπόρους” στην Αλβανία.

Στη συνέχεια στηνόταν η επιχείρηση αποστολής και παραλαβής των ναρκωτικών, είτε μέσω θαλάσσης είτε οδικώς με αυτοκίνητα που διέσχιζαν την Ηπειρο, για να παραδώσουν τα ναρκωτικά σε “χονδρεμπόρους” στη Θεσσαλία.

Η δεύτερη ομάδα κινούνταν γύρω από τις “δουλειές” που έκλεινε κρατούμενος από τις φυλακές Πάτρας, με δίκτυο περίπου 70 ατόμων. Τέλος, το τρίτο δίκτυο με περίπου 30 άτομα, “εξυπηρετούνταν” από έγκλειστο στις φυλακές Λάρισας.

Διαβάστε επίσης:

“Εδώ είναι το σπίτι του αρχηγού της Μαφίας.Εντάξει μαγκάκο;” – Οι απίστευτοι διάλογοι των νονών

Η μαφία της Θεσσαλίας εξουσίαζε όλη την Ελλάδα – Έσπασε η ομερτά – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε