Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Οι αστυνομικοί κυνηγούσαν πακέτα-βόμβες και οι ληστές έκαναν… πάρτι

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Ως γνωστόν ο… λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Συνολικά 13 δράστες “χτύπησαν” χθες σε όλη της Αττική και οι αστυνομικοί κατάφεραν να “βάλουν στο χέρι” μόνο τον έναν.

Από τις επτά ως τις οκτώ το απόγευμα σημειώθηκαν συνολικά τέσσερις ληστείες. Εκτός από τον υπάλληλο ενός ξενοδοχείου που είδε το ληστή να τον απειλεί με σύριγγα, στις επτά και πέντε το απόγευμα ένας άνδρας είδε την κάννη ενός όπλου την ώρα που πήγε να παραδώσει μια πίτσα στο Ζεφύρι. Ο δράστης του άρπαξε τις εισπράξεις και έγινε καπνός.

Δέκα λεπτά αργότερα ένας άνδρας που προχωρούσε στην οδό Ζησιμοπούλου στο Π. Φάληρο ήρθε αντιμέτωπος με δυο μαχαίρια. Οι ληστές του άρπαξαν το κινητό και εξαφανίστηκαν.

Μισή ώρα αργότερα έπεφτε θύμα ληστείας ένας οδηγός ταξί στη Καλλιθέα. Οι δύο άνδρες που του έκαναν νόημα στην οδό Καλυψούς του επιτέθηκαν και του άρπαξαν το κινητό του.

Ο Παλαιστίνιος που άρπαξε την τσάντα μιας γυναίκας στο κέντρο της Αθήνας δεν πρόλαβε να πάει μακρυά. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

Τα χαράματα, την ώρα που ένας πεζός έπεφτε αναίσθητος σε πεζοδρόμιο της Καλλιθέας χτυπημένος από δύο ληστές, στην Ηλιούπολη ακόμη ένας οδηγός ταξί έπεφτε θύμα ληστείας.

Τρεις ληστές έβγαλαν μαχαίρια και του άρπαξαν τα χρήματα και τα κλειδιά του ταξί.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε