Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Οι αστυνομικοί πήγαν για φαγητό και τους έκλεψαν τα περίστροφα – Και οι δύο σε διαθεσιμότητα

Οι αστυνομικοί πήγαν για φαγητό και τους έκλεψαν τα περίστροφα – Και οι δύο σε διαθεσιμότητα

Εφυγαν και άφησαν στο υπηρεσιακό τους αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες τα υπηρεσιακά τους όπλα. Και κάποιοι επωφελήθηκαν, διέρρηξαν το όχημα και τα έκλεψαν.

Όλα έγιναν όταν οι αστυνομικοί κατέβηκαν από το αυτοκίνητό τους και όχι για να ερευνήσουν κάτι, αλλά για να πάνε να φάνε σε εστιατόριο της περιοχής. Οπότε θεώρησαν πώς η καλύτερη κρυψώνα για τα όπλα τους είναι κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου, το πρώτο δηλαδή σημείο ενός αυτοκινήτου που κοιτάει και πιο αδαής ληστής. Έτσι τα άφησαν εκεί και πήγαν αμέριμνοι να φάνε.

Οι αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος τους Ένορκη Διοικητική Εξέταση, για περιστατικό αφαίρεσης του υπηρεσιακού τους οπλισμού (ενός πιστολιού και ενός περιστρόφου).

Τα δύο όπλα, μαζί με άλλα προσωπικά τους αντικείμενα, αφαιρέθηκαν στις 4 τα ξημερώματα στο Μοναστηράκι, από σταθμευμένο συμβατικό υπηρεσιακό όχημα, το οποίο διέρρηξαν άγνωστοι, την ώρα που έλειπαν οι αστυνομικοί.

Οι αστυνομικοί συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για μη τήρηση των όρων φύλαξης υπηρεσιακού οπλισμού και λοιπών συναφών διατάξεων.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε