Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Οι Κύπριοι έστειλαν το αίτημα για να εκδοθούν οι φερόμενοι ως δολοφόνοι των 5 σωματοφυλάκων

Οι Κύπριοι έστειλαν το αίτημα για να εκδοθούν οι φερόμενοι ως δολοφόνοι των 5 σωματοφυλάκων

Οι κυπριακές δικαστικές αρχές έστειλαν τελικά το αίτημά τους για έκδοση των δύο ελλήνων 29 και 41 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από την Αντιτρομοκρατική στην Αθήνα κατηγορούμενοι για το πενταπλό φονικό χτύπημα στην Κύπρο.

Μάλιστα, για να ισχυροποιήσουν οι κυπριακές αρχές το αίτημά τους οι κύπριοι αξιωματούχοι έχουν στείλει έναν ογκωδέστατο φάκελο με δεκάδες λεπτομέρειες για το πώς οι δύο κατηγορούμενοι πλησίασαν τον τόπο του εγκλήματος, τι έκαναν πριν, πως σκότωσαν τους πέντε σωματοφύλακες του κύπριου επιχειρηματία και πότε αναχώρησαν από το νησί.

Αναφέρουν για παράδειγμα ότι οι δύο φερόμενοι ως δολοφόνοι στις 03:18 ήταν σε μία ντισκοτέκ σε απόσταση δύο λεπτών από τον τόπο του φονικού, είχαν αυτοκίνητο που είχαν νοικιάσει δύο ώρες πριν, την ώρα της εκτέλεσης ο ένας πλησίασε στο στενό δρομάκι και ο άλλος περίμενε στο αυτοκίνητο σε απόσταση 50 μέτρων και τότε ο 29χρονος φέρεται μέσα σε 10 δευτερόλεπτα να πυροβόλησε 14 φορές και να σκότωσε και τα πέντε άτομα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο.

Οι αρχές γνωρίζουν τον ηθικό αυτουργό της εκτέλεσης αλλά αναζητούν στοιχεία για να “τον δέσουν” με την υπόθεση.

Επίσης, γνωρίζουν οτι υπάρχει και τρίτος συνεργός μάλλον κυπριακής καταγωγής αλλά δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα ποιός είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέα στοιχεία για την πενταπλή δολοφονία – Ψάχνουν την διαδρομή των χρημάτων – Έχουν καταγράψει τις εκτελέσεις και την διαφυγή – Εγιναν σε 10 δεύτερα!

Τους ήξεραν από την επομένη της πενταπλής δολοφονίας στην Κύπρο – Πως οι δυο έλληνες κατηγορούμενοι συνδέονται με τον αντιεξουσιαστικό χώρο

Αναζητούν τον ηθικό αυτουργό για το πενταπλό φονικό στην Κύπρο

“Συμβόλαιο θανάτου” το πενταπλό φονικό στην Κύπρο – Οι αντιεξουσιαστές εκτελεστές και ο επιχειρηματίας που ήταν ο “στόχος”

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε