Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Οι ληστές απειλούσαν με το όπλο στο κεφάλι της 15χρονης κόρης μου” – Η συγκλονιστική περιγραφή του πατέρα στο NEWSIT-VIDEO- ΦΩΤΟ

– Εφιαλτικές σκηνές έζησε οικογένεια μέσα στο ίδιο τους το σπίτι στην Πεντέλη
– Ληστές εισέβαλαν, τους έδεσαν και με την απειλή όπλου άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα
– Δείτε τι λέει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στον δημοσιογράφο του Newsit Μιχάλη Λαγάνη

Όλα έγιναν γύρω στις 23:30 όταν η μητέρα επέστρεφε στο σπίτι. Την ώρα που μπήκε με το αυτοκίνητό της στο γκαράζ του σπιτιού, τρεις άγνωστοι που την παρακλουθούσαν, βρήκαν την ευκαιρία και εισέβαλαν μέσα μαζί της.

Εκέινη την ώρα στο σπίτι βρίσκονταν ο σύζυγός της και η 15χρονη κόρη της. Οι θρασύτατοι ληστές αμέσως τους ακινητοποίησαν και τους έδεσαν. Τους χτυπούσαν και τους ζητούσαν να τους πουν που είναι τα χρήματα, απειλώντας τους με όπλα. Μάλιστα, εκβιάζοντας τους για να πάρουν πληροφορίες σχετικά με το πού μπορούσαν να βρουν χρήματα μέσα στο σπίτι, δε δίστασαν να στρέψουν το όπλο σημαδελυοντας το κεφάλι της ανήλικης κόρης του ζευγαριού.  Ο πατέρας της οικογένειας τους οδήγησε στο χρηματοκιβώτιο απ ‘όπου πήραν 5.000 ευρώ.

Λίγο αργότερα στο σπίτι έφτασε και ο γιός της οικογένειας με τη φίλη του, που δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό. Οι δράστες έδεσαν και τα δύο παιδιά.

Ολοι τους, ανήμποροι να αντιδράσουν  παρακολουθούσαν τους ληστές που έκαναν άνω κάτω το σπίτι αρπάζοντας ο,τι έβρισκαν μπροστά τους.

Αφού πήραν τα χρήματα, κοσμήματα και ό,τι άλλο πολύτιμο βρήκαν, έγιναν καπνός.

Όλα δείχνουν πως οι δράστες παρακολουθούσαν τα θύματα αφού είχαν στρέψει την κάμερα ασφλαλείας του σπιτιού έτσι ώστε να μην τους καταγράψει.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος έχει κατασκευαστική εταιρεία, οι δράστες φορούσαν κουκούλες, κασκόλ και γάντια, ήταν νεαροί και πιθανότατα αλβανικής καταγωγής.

Η είσοδος του σπιτιού

Διαβάστε επίσης

Με την απειλή όπλου “σήκωσε” τα ταμεία του σούπερ μάρκετ στον Κορυδαλλό

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε