Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Οι ληστές με τις βαριοπούλες πίσω από το “γδύσιμο” των αστυνομικών

Αποκλεισμένη όλη η περιοχή γύρω από το σημείο που οι άγνωστοι
Αποκλεισμένη όλη η περιοχή γύρω από το σημείο που οι άγνωστοι

– Βρέθηκαν τα γιλέκα και τα κλειδιά των αστυνομικών
– Βρέθηκε και το αυτοκίνητο των δραστών

Σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το σημείο που δυο άγνωστοι έκλεψαν οπλισμό και εξάρτηση δυο αστυνομικών βρέθηκαν τα αλεξίσφαιρα γιλέκα και τα κλειδιά της μηχανής του περιπολικού. Βρέθηκε και το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες.

Το περιστατικό θεωρείται πρωτοφανές στα αστυνομικά χρονικά.

Το χρονικό της επίθεσης

‘Ηταν λίγο μετά τις 23:45 στη Λ. Κηφισίας 32 έξω από την Εφορία Αμαρουσίου.

Δύο αστυνομικοί του τοπικού αστυνομικού τμήματος που κινούνταν με περιπολικό επιχείρησαν να ελέγξουν δύο άτομα, επιβάτες αυτοκινήτου, που κινούνταν ύποπτα πίσω από το κτίριο της εφορίας στην οδό Αιγιαλείας.

Το περιπολικό των 2 αστυνομικών παραμένει στο σημείο που δέχθηκαν την επίθεση

Πριν προλάβουν να κάνουν τον έλεγχο, οι ύποπτοι έβγαλαν όπλα και κινήθηκαν εναντίον των αστυνομικών. Ο συνοδηγός αστυνομικός βγήκε από το περιπολικό και καλύφθηκε πίσω από αυτό.

Στο βάθος δεξιά το περιπολικό και εκεί είναι το σημείο που καλύφθηκε ο ένας αστυνομικός

Ο οδηγός όμως δεν τα κατάφερε, με έναν από τους δράστες να του κολά το πιστόλι στον κρόταφο και να προτρέπει τον άλλον αστυνομικό να βγει αλλιώς θα σκότωνε τον συνάδελφό του.  

 

Με αυτόν τον τρόπο οι δράστες κατόρθωσαν να ακινητοποιήσουν  τους αστυνομικούς, τους καθήλωσαν στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια άρπαξαν τα όπλα και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους. Πήραν μάλιστα και τα κλειδιά του περιπολικού. Οι δράστες μπήκαν σε ασημί αυτοκίνητο μάρκας Πεζό και ανέπτυξαν ταχύτητα.

Ο δρόμος από τον οποίο διέφυγαν
 

Ακολούθησε κινητοποίηση για τον εντοπισμό των δραστών, όταν στη Λ. Κηφισίας 178, αστυνομικοί μοτοσυκλετιστές της ομάδας «Δίας» επιχείρησαν να ελέγξουν έναν ύποπτο αυτοκίνητο παρόμοιου χρώματος και τύπου, με έναν από τους επιβάτες να πυροβολεί εναντίον τους και να αναπτύσσει ταχύτητα.
 

 

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε