Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Οι ληστές χτυπούν… έξι με οκτώ!

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Φαινόμενο που επαναλαμβάνεται παύει να είναι τυχαίο. Μόλις χθες έγιναν τέσσερις ληστείες μέσα στο … επικίνδυνο όπως καθημερινά αποδεικνύεται δίωρο από τις έξι ως τις οκτώ το απόγευμα.

Η πρώτη ληστεία έγινε μόλις έπεσε η νύχτα, στις έξι το απόγευμα στην Ιερά Οδό. Τρεις ληστές μπήκαν με τα όπλα στα χέρια σε ενεχυροδανειστήριο. Ο ιδιοκτήτης πάγωσε, οι δράστες άρπαξαν όσα χρήματα είχε και στη συνέχεια έφυγαν με τις μοτοσικλέτες που είχαν παρκάρει απ’ έξω. Μέχρι να ενημερωθεί η αστυνομία είχαν γίνει “καπνός”.

Μια ώρα μετά πήρε σειρά ένα κατάστημα με κινητά στο Νέο Κόσμο. Ένας ληστής μπήκε με το όπλο στο χέρι ακινητοποίησε τους υπαλλήλους και μερικούς πελάτες , άδειασε το ταμείο και εξαφανίστηκε τρέχοντας.

Οκτώ παρά είκοσι στα Εξάρχεια ομάδα πέντε ατόμων μπήκε με ρόπαλα και ξύλα στα χέρια σε κατάστημα τροφίμων, απείλησαν τον ιδιοκτήτη λέγοντας ότι τα τον χτυπήσουν άσχημα και τον ανάγκασαν να τους παραδώσει τις εισπράξεις…

Ο… κύκλος των ληστειών έκλεισε ένα τέταρτο μετά τις οκτώ στη Γλυφάδα. Δυο ληστές μπήκαν σε κατάστημα τροφίμων, απείλησαν τον ιδιοκτήτη με ένα πιστόλι, άδειασαν το ταμείο και εξαφανίστηκαν.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε