Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Οι σφαίρες έπεφταν σαν το χαλάζι στον Ζαρό – Πυροβολισμοί μεταξύ κτηνοτρόφων και αστυνομικών

Σκηνικό “τρόμου” στήθηκε τη νύχτα στην περιοχή του Ζαρού, όπου σύμφωνα με το Cretalive έγινε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ πολιτών και αστυνομικών.

Κάποιες πληροφορίες μάλιστα κάνουν λόγο και για τραυματίες ενώ στην περιοχή παραμένει, μέχρι και αυτή την ώρα ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία όλα ξεκίνησαν στην διάρκεια συγκέντρωσης κτηνοτρόφων για το κούρεμα των προβάτων. Στο πλαίσιο του γλεντιού που στήθηκε , κάποιοι εκ των συμμετεχόντων άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα, ωστόσο η κατάσταση φαίνεται οτι ξέφυγε από τον έλεγχο, με αποτέλεσμα εντρομοι περίοικοι να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις κυρίως των ΤΑΕ και τότε ήταν που ξεκίνησε μία “σφοδρή” ανταλλαγή πυροβολισμών , η οποία, όπως λένε οι αυτήκοοι μάρτυρες κράτησε αρκετή ώρα.. Μάλιστα υπήρξαν και τραυματισμοί από την πλευρά αστυνομικών που ωστόσο δεν χαρακτηρίζονται σοβαροί.

Ακόμα πάντως δεν έχει διευκρινιστεί αν υπήρξαν συλλήψεις…

Από νωρίς το πρωί στην περιοχή έσπευσαν και νέες αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό αυτών που συμμετείχαν στο επεισόδιο

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε