Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Όλη η αλήθεια για την ομηρία της 14χρονης από Αφρικανούς! Τι λέει στο TLIFE o πατέρας και ο αδελφός της!

Πού ήταν όλες αυτές τις μέρες η 14χρονη. Πώς εντοπίστηκε…Η ιστορία της Δέσποινας Τσαπρούνη, της κοπέλας που πριν από 15 μέρες εξαφανίστηκε και κανένας δεν γνώριζε που βρίσκεται και τι κάνει, έλαβε αίσιο τέλος.

Όλο αυτό το διάστημα οι αστυνομικές αρχές είχαν κινητοποιηθεί, ενώ μάλιστα, αγγελία για την εξαφάνισή της, είχε καταχωρηθεί και στο «Αμπερ Αλερτ» από το Χαμόγελο του Παιδιού. Η αδερφή του γνωστού μπασκετμπολίστα Κώστα Τσαπρούνη, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην περιοχή των Καμινίων του Πειραιά στις 24 Αυγούστου κι από τότε δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής στην οικογένειά της. Μέχρι χθες… που η 14χρονη βρέθηκε και γύρισε επιτέλους στο σπίτι της και στην αγκαλιά της οικογένειά της!

Όλα είναι εντάξει, μια χαρά! Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η Δέσποινα επέστρεψε σπίτι, θα δούμε τι έχει γίνει και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε κανονικά… Σημασία έχει ότι όλα είναι μια χαρά, η Δέσποινα υγιής! Νιώσαμε μεγάλη ανακούφιση όταν την αντικρύσαμε και τεράστια χαρά”, δήλωσε στο TLIFE ο αδερφός της Δέσποινας Κώστας και ο πατέρας τους, Γιάννης συμπλήρωσε:

Η Δέσποινα δεν το έχει ξεπεράσει όλο αυτό ακόμα, δεν είναι και κάτι που μπορείς να το ξεχάσεις μέσα σ’ ένα βράδυ. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που γύρισε σπίτι, το ίδιο κι εκείνη. Πάνω από όλα έχει σημασία το ότι είναι καλά στην υγεία της και πλέον βρίσκεται εδώ. Μαζί τώρα θ’ αντιμετωπίσουμε τ’ οτιδήποτε, όποιο πρόβλημα κι αν έχει η Δέσποινα και μας έχει εκμυστηρευτεί. Θα τα αντιμετωπίσουμε όλα!

Είναι μαζί μας συνέχεια, θέλει να μας έχει δίπλα της! Εμείς τώρα ασχολούμαστε περισσότερο με το παιδί, παρά με το συμβάν σαν συμβάν… Για να αποκτήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα, περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας. 

Με τη Δέσποινα δεν μπήκαμε στη διαδικασία να ρωτήσουμε για να μάθουμε τι πραγματικά συνέβη. Το μόνο που κάνουμε είναι να είμαστε συνεχώς δίπλα της και θέλουμε να την προστατέψουμε από τυχόν κακοήθειες που μπορεί να κυκλοφορήσουν. Μόνο το καλό της μας απασχολεί! Mόλις την είδαμε μπροστά μας, ήταν τόσα τα συναισθήματα που δεν περιγράφονται… Μας αγκάλιασε, μας φίλησε…

Μια τέτοια συνάντηση δεν περιγράφεται με λέξεις.Το παιδί θα μιλήσει σίγουρα με ψυχολόγο, γιατί δεν είναι απλό αυτό που συνέβη. Η ευχή μου είναι, όλοι μας -ο καθένας  με το δικό του τρόπο- να κοιτάξουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά για να μη σημειώνονται καθόλου τέτοια φαινόμενα ή όσο το δυνατόν λιγότερα. Πρέπει όλοι να φροντίζουμε ώστε τα παιδιά να έχουν την απαραίτητη ενημέρωση -αλλά και εμείς- ώστε να μην υπάρχουν τέτοια περιστατικά.”


Διαβάστε πού βρισκόταν η Δέσποινα από την ημέρα που εξαφανίστηκε στο Tlife.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρέθηκε η 14χρονη αδελφή γνωστού αθλητή – Ήταν όμηρος Αφρικανών

Θρίλερ με την εξαφάνιση της αδελφής γνωστού αθλητή

Σοκ με την εξαφάνιση της 14χρονης αδελφής γνωστού αθλητή

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε