Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Όμηρος επί ώρες στα χέρια ληστών πασίγνωστος επιχειρηματίας – Εισέβαλαν στη βίλα της Εκάλης και έδεσαν όλη την οικογένεια

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

– Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς Έλληνες επιχειρηματίες με καταστήματα σε ολόκληρη της Ελλάδα
– Οι αδίστακτοι ληστές μπήκαν σπίτι την ώρα που ήταν μέσα όλη η οικογένεια
– Πήραν μετρητά και κοσμήματα

Προφανώς το μέγεθος του ονόματός του τον έβαλε στο στόχαστρο των δραστών που δεν δίστασαν να εισβάλουν πρωί,πρωί στη βίλα του στην Εκάλη την ώρα που τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του ήταν παρόντες.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε ο ίδιος ο επιχειρηματίας στην αστυνομία στις δέκα και μισή το πρωί πέντε κουκουλοφόροι εισέβαλαν στη βίλα κρατώντας μαχαίρια και πιστόλια.

Πρώτα ακινητοποίησαν τον επιχειρηματία, τη γυναίκα, τα δύο παιδιά αλλά και τις δύο οικιακές βοηθούς του που βρίσκονταν στο ισόγειο.

Τους έδεσαν και στη συνέχεια ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου βρισκόταν ο πατριάρχης της οικογένειας και ιδρυτής της πασίγνωστης εταιρείας.

Ακινητοποίησα και τον ηλικιωμένο άνδρα και στη συνέχεια άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι. Ανακάλυψαν το χρηματοκιβώτιο από το οποίο πήραν σύμφωνα με πληροφορίες 3.000 ευρώ σε μετρητά αλλά και κοσμήματα αξία 70.000.

Με αρκετό θράσος οι ληστές επανήλθαν στο ισόγειο όπου ζήτησαν από τον επιχειρηματία να μην ειδοποιήσει για τουλάχιστον δύο ώρες την αστυνομία.

Φαίνεται ότι ήταν αρκετά “πειστικοί” καθώς ο επιχειρηματίας ειδοποίησε την αστυνομία το μεσημέρι αρκετή ώρα αργότερα από το περιστατικό…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε