Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ομολόγησε και συνελήφθη ο ”δράκος της Ξάνθης” – Πως αποδείχθηκε η ενοχή του – Συγκλονίζει το ξέσπασμα του αδερφού της 34χρονης!

ΦΩΤΟ από thrakitoday.com
ΦΩΤΟ από thrakitoday.com

– Δράστης του εγκλήματος που ”πάγωσε” τη χώρα ο Χ.Π. που ομολόγησε στους αστυνομικούς την ενοχή του
– Αρχικά δήλωνε αθώος, αλλά δύο στοιχεία και μια έρευνα στο σπίτι του, τον ανάγκασαν να μιλήσει
– Οι αστυνομικοί βεβαιώθηκαν όταν βρήκαν στο σπίτι του, το κινητό τηλέφωνο της άτυχης Ζωής
– “Έκοψε τα όνειρα της αδερφής μου, ένας αλήτης” λέει με δάκρυα στα μάτια ο αδερφός της 34χρονης
– Συγκλονισμένη η Ξάνθη από το έγκλημα – Μαύρες φωτογραφίες ανέβασαν οι φίλοι της στο Facebook

Πρόκειται για τον 35χρόνο Χ.Π. γείτονα της 34χρόνης Ζωής, που ομολόγησε ότι είναι αυτός που της στέρησε με τόσο φρικτό και σοκαριστικό τρόπο τη ζωή. Ο δράστης – σεσημασμένος για βιασμούς και ναρκωτικά – βρισκόταν στην αστυνομική διεύθυνση της Ξάνθης από χθες το βράδυ.

Αρχικά δήλωνε αθώος και ζητούσε να αφεθεί ελεύθερος. Κατάλαβε ότι τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται δύσκολα για εκείνον όταν οι αστυνομικοί του είπαν ότι έχουν βρει δακτυλικό του αποτύπωμα στην περιοχή του αποτρόπαιου εγκλήματος και επιπλέον υπάρχει βίντεο, από κάμερα ασφαλείας καταστήματος, που τον δείχνει στην περιοχή που κινήθηκαν οι κοπέλες.

Ο Χ.Π. φέρεται να ομολόγησε την ενοχή του, λίγο μετά τα μεσάνυχτα αλλά λίγη ώρα αργότερα, αναίρεσε τα όσα είπε ισχυριζόμενος ότι δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, λίγα μόλις τετράγωνα μακριά από το σημείο του εγκλήματος, με τους αστυνομικούς να ταυτοποιούν τη δράση του 35χρόνου και να τον αναγκάζουν λίγο μετά τις 07.00 να ομολογήσει ότι είναι ο δράστης του φονικού που ”πάγωσε” τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι του 35χρονου – που πέρυσι είχε παραμείνει 6 μήνες στη φυλακή, για απόπειρα βιασμού φοιτήτριας – βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο της 34χρονης που δολοφόνησε.
ΦΩΤΟ από thrakitoday.com
Το τέρας της Ξάνθηςομολογεί…
Όταν ομολόγησε την ενοχή του άρχισε να περιγράφει με ανατριχιαστικό τρόπο στους αστυνομικούς τα όσα έγιναν το μοιραίο πρωινό της 27ης Δεκεμβρίου έξω από το πατρικό σπίτι της Ζωής. Όπως είπε γνώριζε την άτυχη κοπέλα από παλιά και την ακολούθησε. Τη βίασε και επειδή τον αναγνώρισε, της έβαλε φωτιά και την σκότωσε με φρικτό τρόπο.

Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του αδερφού της άτυχης Ζωής

«Ό,τι κι αν γίνει, ακόμη κι αν τον φυλακίσουν, η αδερφή μου δε γυρίζει πίσω» δήλωσε με δάκρυα στα μάτια ο αδερφός της άτυχης κοπέλας στο ThrakiToday. Δε μπορούσε να συνειδητοποιήσει ακόμα ότι η αδερφή του έφυγε από τη ζωή και μάλιστα με αυτό τον τρόπο.
φωτό από ThrakiToday.com
Απέκλεισε το ενδεχόμενο να πρόκειται για έγκλημα πάθους. Δεν είχε σχέση, όπως είπε. Η κοπέλα ζούσε τα τελευταία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, όπου προσπαθούσε να βρει δουλειά.

«Ήταν ένας άγιος μες τη χαρά και μες το χαμόγελο. Ένα χαμογελαστό παιδί. Ήρθε από τη Θεσσαλονίκη για διακοπές και ήρθαν και τη σκότωσαν κάτω από το σπίτι της», λέει.

«Άκουσα τις φωνές βγήκα στο μπαλκόνι και είδα τη φωτιά. Κατέβηκα κάτω και μου είπαν οι γείτονες ότι είναι ένας άνθρωπος καμένος εκεί. Μετά ο μπαμπάς μου βρήκε τα κλειδιά της αδελφής μου πάνω στην πόρτα και καταλάβαμε ότι πρόκειται για αυτήν.
φωτό από ThrakiToday.com
Είχε όνειρα αλλά της τα έκοψε ένας αλήτης. Δεν θα ήταν η Ζωή, θα περνούσε κάποια άλλη, αυτό ήταν. Για μένα το να μπει φυλακή αυτός που το έκανε και να βγει δεν έχει κανένα νόημα. Και να τον πιάσουν και να τον σκοτώσουν η αδελφή μου πίσω δεν γυρίζει αυτό ήταν».

Ο τραγικός αδελφός της 34χρόνης ήταν εκείνος που κάλεσε την Πυροσβεστική για να σβήσει τη φωτιά, νομίζοντας ότι είχε πάρει φωτιά κάποιο μηχανάκι. Δε μπορούσε να φανταστεί πως η αδερφή του είχε καεί ζωντανή.

Ολόκληρη η πόλη της Ξάνθης έχει βυθιστεί στο πένθος. Από νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, συγγενείς και φίλοι της Ζωής βρέθηκαν στο πατρικό της σπίτι για να συμπαρασταθούν στην οικογένειά της, ενώ άναψαν κεριά στο σημείο όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Στο Facebook, όσοι γνώρισαν την άτυχη κοπέλα αλλά και άλλοι που έχουν απλά συγκλονιστεί από την άγρια δολοφονία της, άλλαξαν τις φωτογραφίες τους, αντικαθιστώντας τις με μαύρες φωτογραφίες σε ένδειξη πένθους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Η συγκλονιστική μαρτυρία του αδερφού της 34χρονης που δολοφονήθηκε άγρια στην Ξάνθη: «Της έκοψε τα όνειρα ένας αλήτης» (VIDEO)

Γείτονας της 34χρονης ο βασικός ύποπτος της φρικτής δολοφονίας! Είναι σεσημασμένος για βιασμό και ναρκωτικά – Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

Σεσημασμένος για βιασμό και ναρκωτικά ο βασικός ύποπτος για το φρικιαστικό έγκλημα – Απαρηγόρητος ο πατέρας: “Βίασαν και έκαψαν το παιδί μου” – ΒΙΝΤΕΟ

Το κτήνος της Ξάνθης είχε μίσος και διψούσε για εκδίκηση

Έγκλημα πάθους πίσω από την άγρια δολοφονία στην Ξάνθη – Βασάνισαν και βίασαν την 34χρονη πριν την κάψουν ζωντανή – Τι είπε η φίλη της στην Αστυνομία

Τη βίασαν και την έκαψαν ζωντανή – Ανατριχίλα από την άγρια δολοφονία 34χρονης, κόρης πασίγνωστου εμπόρου, στην Ξάνθη

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε