Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ώρες τρόμου για γνωστό ηθοποιό

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Αυτή τη φορά δεν ήταν το σενάριο κάποιας ταινίας. Πάγωσε ο γνωστός ηθοποιός όταν έμαθε πως η αδελφή του και ο γαμπρός του ήρθαν αντιμέτωποι με τους ληστές που χτυπούν σπίτια των βορείων προαστίων.

Πρωί, πρωί οι τρεις κουκουλοφόροι μπήκαν με τα όπλα στα χέρια και ακινητοποίησαν την οικιακή βοηθό, την αδελφή και το γαμπρό του πασίγνωστου “ζεν πρεμιέ” μέσα στο σπίτι τους στην Κηφισιά.
Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα “Espresso” πρόκειται για τους ληστές με τα “καλάσνικοφ” που τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων των βορείων προαστίων.
Όπως περιέγραψε στην εφημερίδα η αδελφή του πασίγνωστου ηθοποιού οι τρεις δράστες μπήκαν από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα λίγο μετά τις οκτώ και μισή το πρωί.
Ακινητοποίησαν πρώτα την οικιακή βοηθό και ύστερα και το ζευγάρι. Φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν στα χέρια τους δυο πιστόλια και ένα “καλάσνικοφ”. Επί μισή ώρα η οικογένεια του γνωστού ηθοποιού έβλεπε τους ληστές να αλωνίζουν το σπίτι. Δεν βρίκαν χρήματα και έτσι άρπαξαν ένα laptop, μια κάμερα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου.
Μια γυναίκα από ένα διπλανό σπίτι κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ειδοποίσε την αστυνομία. Άνδρες την ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν στο σπίτι την ώρα που οι δράστες ήταν έτοιμοι να φύγουν με το αμάξι της οικογένειας.
Δυστυχώς είχαν αντιληφθεί την παρουσία των αστυνομικών και έτσι έφυγαν από την πίσω πλευρά πριν προλάβουν οι αστυνομικοί να τους περικυκλώσουν.
“Ευτυχώς δεν ήταν στο σπίτι τα παιδιά” λέει η αδελφή του “ζεν πρεμιε”. Τρομοκρατιμένος ο πασίγνωστός ηθοποιός έφτασε στο σπίτι της Κηφισιάς λίγα λεπτά μετά τη ληστεία ειδοποιημένος από τη μητέρα του για να συμπραρασταθεί στην αδελφή του.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε