Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Πανευρωπαϊκή… καριέρα έχει η σπείρα που “ξάφρισε” Βέρτη, Καμπουρέλη και άλλους διάσημους

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Καταζητούμενοι και σε χώρες της Ε.Ε είναι οι δυο αρχηγοί της συμμορίας των επωνύμων. Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, οι άνθρωποι που λήστεψαν την Τέτα Καμπουρέλη, τον γνωστό τραγουδιστή, Νίκο Βέρτη, αλλά και την συμβία του επίσης γνωστού επιχειρηματία, Στιβ Κακέτση, αποδείχθηκε πως είχαν… πανευρωπαϊκή δράση.

Στο μεταξύ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από ενδελεχείς έρευνες που πραγματοποίησαν, κατάφεραν να συλλάβουν τον “τσιλιαδόρο” της σπείρας, ο οποίος μάλιστα επιτηρούσε τις πολυτελείς κατοικίες οπλισμένος με Καλάσνικοφ, ενώ σε πολλές περιπτώσεις με την απειλή του συγκεκριμένου όπλου κρατούσε ομήρους τα θύματα της σπείρας, μέχρι να κάνουν “φύλο και φτερό” οι συνεργοί του το σπίτι που είχαν εισβάλει.

Αρχικά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, κατάφεραν να εντοπίσουν έναν φίλο του και στην συνέχεια τον ίδιο τον καταζητούμενο, στο διαμέρισμά του στα Σεπόλια, όπου και συνελήφθη.

Στο μεταξύ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, αποτυπώματα αλλά και γενετικό υλικό των δυο αρχηγικών μελών της σπείρας που διαφεύγουν την σύλληψη καθώς κατέφυγαν στην Αλβανία, έστειλαν και στην Ιντερπόλ, με αποτέλεσμα άμεσα να δείξουν ενδιαφέρον η Γαλλική, η Ισπανική και η Ιταλική Αστυνομία, καθώς φαίνεται πως οι δυο κακοποιοί είχαν και εκεί αναπτύξει πλούσια δράση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποτυπώματα και γενετικό υλικό των δυο κακοποιών είχαν στις συγκεκριμένες χώρες καθώς διαπράττονταν ληστείες και κλοπές επίσης σε σπίτια επωνύμων, πλην όμως αυτά τα στοιχεία ήταν ορφανά για τους Αστυνομικούς, σε Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία.

Πλέον και έπειτα από την εξάρθρωση τις συμμορίας από την Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής είναι δυνατόν αυτές οι χώρες να ζητήσουν την έκδοσή τους.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε