Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Παπάς έκλεβε τρόφιμα από το νοσοκομείο του Πύργου! Τον έπιασαν στα πράσα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το κόλπο στήθηκε με τη βοήθεια της 37χρονης συζύγου του, η οποία δούλευε ως βοηθός μάγειρα στο νοσοκομείο.

Η διοικήτρια του Νοσοκομείου υποψιάστηκε κάποια στιγμή ότι… κάτι δεν πάει καλά στο μαγειρείο καθώς “εξαφανίζονταν” ως δια μαγείας, μεγάλες ποσότητες τροφίμων!

Όπως δημοσιεύει το IliaTora, μετά από παρακολούθηση ημερών, η ίδια η Διοικήτρια Ελένη Σιουρούνη, εντόπισε τον παπά να φτάνει στο νοσοκομείο και να αναλαμβάνει ρόλο… τσιλιαδόρου, ενώ η σύζυγός του άδειαζε τα ράφια του μαγειρείου!

Μαζί με την προϊσταμένη επιστασίας άρχισαν να τον κυνηγούν! Μπροστά ο παπάς και πίσω οι υπεύθυνες του νοσοκομείου με τους ασθενείς να παρακολουθούν έκπληκτοι!

Τελικά τον έπιασαν την ώρα που ενημέρωνε τη σύζυγό του πως η “δουλειά χάλασε” ενώ εκείνη, είχε μείνει με τα κλεμμένα τρόφιμα στα χέρια!

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Πύργου και το ζευγάρι οδηγήθηκε στο τμήμα. Η ιστορία όμως δεν τελείωσε εκεί!

Πάθαμε εγκεφαλικό! Καλέστε ασθενοφόρο!

Ενώ βρίσκονταν πια στα χέρια της αστυνομίας, τόσο ο ιερέας όσο και η σύζυγός του άρχισαν να φωνάζουν πως “έπαθαν εγκεφαλικό”! Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου μετά τις απαραίτητες εξετάσεις οι γιατροί είπαν πως δεν αντιμετώπιζαν κανένα πρόβλημα υγείας…

Τελικά, η διοικήτρια του νοσοκομείου αποφάσισε να μην κάνει μήνυση στο ζευγάρι – το οποίο είναι πολύτεχνο – και οι αστυνομικοί το άφησαν ελεύθερο. Ωστόσο ήδη έχει ξεκινήσει ο προβλεπόμενος από τον νόμο πειθαρχικός έλεγχος…

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε