Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Παράνομο εμφιαλωτήριο υγραερίου στο Αιγάλεω με 1.211 φιάλες – ΦΩΤΟ

Παράνομο εμφιαλωτήριο υγραερίου στο Αιγάλεω με 1.211 φιάλες – ΦΩΤΟ

 Εταιρεία που δραστηριοποιούνταν σε παράνομη εμπορία και εμφιάλωση υγραερίου στο Αιγάλεω, εντοπίστηκε από την οικονομική αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας στην ειδική τηλεφωνική γραμμή 11012.

Χθες συνελήφθη ένας 34χρονος υπάλληλος, ενώ αναζητείται ο 52χρονος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.


Με τη συνδρομή κλιμακίων της Διεύθυνσης Εγκαταστάσεων Πετρελαιοειδών του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και της Διεύθυνσης Μετρολογίας του Υπουργείου Ανάπτυξης, αστυνομικοί του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης μετέβησαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας όπου διενήργησαν έλεγχο, από τον οποίο προέκυψε ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση λειτουργούσε χωρίς να έχει τις απαιτούμενες από τον νόμο άδειες.

Συνολικά εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 1.211 φιάλες υγραερίου διαφόρων εταιρειών, ένα φορτηγό αυτοκίνητο, εντός του οποίου υπήρχε εγκατεστημένος μηχανολογικός εξοπλισμός, για μετάγγιση/εμφιάλωση φιαλών υγραερίου από βυτιοφόρο, έγγραφα και παραστατικά που αφορούσαν αγορές ποσοτήτων υγραερίου, 160 πλαστές τάπες σφράγισης φιαλών υγραερίου και μία κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ διενεργείται περαιτέρω έλεγχος, για τη διαπίστωση τελωνειακών και φορολογικών παραβάσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρεις ληστρικές εισβολές σε σπίτια πολιτών γίνονταν κάθε μέρα το 2012


Ηλεία: Μπήκε στο σπίτι και βρήκε τον κλέφτη να συσκευάζει το ψυγείο του!

Ηράκλειο: Έκρηξη σε πολυτελές τζιπ στο πάρκινγκ του Μηχανολογικού!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε