Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Πάτρα: Αναγνώρισαν τους ληστές… από τα παπούτσια τους!

Πάτρα: Αναγνώρισαν τους ληστές… από τα παπούτσια τους!

Στον ανακριτή απολογούνται  σήμερα οι δύο δράστες που κατηγορούνται για μπαράζ ληστειών σε τράπεζες.

Ο 43χρονος Έλληνας και ο 23χρονος Αλβανός συνελήφθησαν από την ασφάλεια Πάτρας καθώς είχαν διαπράξει σειρά από ληστείες και κλοπές στην ευρύτερη περιοχή και αποτελούν μέλη σπείρας μαζί με άλλα δύο άτομα. Ο 43χρονος φέρεται να είναι ο αρχηγός της σπείρας, ενώ μέχρι σήμερα έχουν εξιχνιαστεί τέσσερις ληστείες σε τράπεζες στις οποίες συμμετείχαν:

-Την 19-07-2010, με την απειλή όπλων αφαίρεσαν το ποσό των 8.060€ από την Αγροτική Τράπεζα Βάρδας.
-Την 13-08-2010, με την απειλή όπλων αφαίρεσαν το ποσό των 20.000€ από την Αγροτική Τράπεζα Καλαβρύτων.
-Την 26-08-2010, με την απειλή όπλων αφαίρεσαν το ποσό των 11.000€. από την Αγροτική Τράπεζα Βάρδας,
-Την 23-09-2010, με την απειλή όπλων αφαίρεσαν το ποσό των 13.400€. από την Αγροτική Τράπεζα Ερυμάνθειας.

Έχουν γίνει έρευνες σε οκτώ σπίτια όπου έχουν εντοπιστεί ίχνη των συλληφθέντων, όπως επίσης και σφαίρες και άλλα στοιχεία, ενώ συνήθως οι δράστες μετά από τις ληστείες κατέληγαν στο εξοχικό σπίτι του “αρχηγού” τους στο χωριό Πλατανόβρυση, ενώ μετά τη ληστεία στα Καλάβρυτα πήγαν στο δεύτερο εξοχικό του στη συγκεκριμένη πόλη. Από τις πληροφορίες που συγκέντρωσαν οδηγήθηκαν στη σύλληψη του 43χρονου.

Το έργο τους βοήθησαν και τα παπούτσια του 23χρονου δράστη που τον “κάρφωσαν”. Συγκεκριμένα ο νεαρός Αλβανός συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα από άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ και στην κατοχή του είχε εντοπιστεί ένα εννιάρι όπλο με σφαίρες. Από εκεί οδηγήθηκε στην Ασφάλεια, όπου αναγνωρίστηκαν τα παπούτσια που φορούσε.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε