Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: Αστυνομικός και λιμενικός σε κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών και λαθραίων τσιγάρων!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ένας τυπικός έλεγχος σε φορτηγό ξεσκέπασε την κομπίνα – Ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ συνελήφθη και τέθηκε σε διαθεσιμότητα και στέλεχος του λιμενικού…

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης 02-03-2011, στο λιμάνι της πόλης. Σύμφωνα με το thebest.gr, κατά την διαδικασία ελέγχου του φορτηγού, διαπιστώθηκε η ύπαρξη πέντε αλλοδαπών, οι οποίοι βρίσκονταν επιμελώς κρυμμένοι, κάτω από χαρτοκιβώτια με πορτοκάλια. Οι λαθρομετανάστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στα γραφεία του λιμενικού.

Στην συνέχεια, σε περαιτέρω έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο φορτηγό, διαπιστώθηκε και η ύπαρξη  266.800 πακέτων λαθραίων τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι δασμοί και φόροι. Οι λιμενικοί συνέλαβαν  ως συνεργούς στην μεταφορά των λαθραίων τσιγάρων και των λαθρομεταναστών στο εξωτερικό, έναν 44χρονο αρχιφύλακα της αστυνομίας και έναν 39χρονο, στέλεχος του Λιμενικού Σώματος, που αμφότεροι υπηρετούν στην Πάτρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, το οποίο διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το φορτηγό, η ποσότητα των λαθραίων τσιγάρων, ένα πιστόλι και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ο λιμενικός που συνελήφθη τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ την ίδια τύχη είχε και ο αρχιφύλακας της αστυνομίας μετά από απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε