Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Πάτρα: Έπαθε καρδιακή προσβολή στη θέα των διαρρηκτών

Το σπίτι της 79χρονης στο Ζαβλάνι
Το σπίτι της 79χρονης στο Ζαβλάνι

Η 79χρονη άφησε την τελευταία της πνοή από το σοκ που υπέστη όταν οι κουκουλοφόροι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Η Ολυμπία Ντάβαρη Τσασερλή κοιμόταν μαζί με τον 80χρονο αδελφό της, Παναγιώτη Τσασερλή στο σπίτι τους στο Ζαβλάνι της Πάτρας. Οι δράστες μπήκαν μέσα από το παράθυρο και σήκωσαν τον 80χρονο από το κρεβάτι, τον χτύπησαν και τον έδεσαν χειροπόδαρα σε μία καρέκλα ώστε ανενόχλητοι να ψάξουν το σπίτι.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα υπέστη σοκ από το οποίο επήλθε ανακοπή καρδιάς. Αυτό δεν φαίνεται να πτόησε καθόλου τους διαρρήκτες οι οποίοι φρόντισαν, σύμφωνα με το dete.gr, να κάνουν φύλλο και φτερό το σπίτι.

Εντύπωση προκαλεί ότι δεν άγγιξαν κοσμήματα της γυναίκας αλλά πιθανολογείται ότι αφαίρεσαν χρήματα από τη σύνταξή της.

Όταν έφυγαν, ο 80χρονος άρχισε να καλεί σε βοήθεια και τις φωνές του άκουσε ένας ταξιτζής γείτονας ο οποίος επέστρεφε στο σπίτι του. Όταν ανήσυχος ανέβηκε να δει τι συμβαίνει αντίκρισε τον ηλικιωμένο δεμένο στην καρέκλα και την αδελφή του νεκρή στο κρεβάτι.

Ο 80χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο φέροντας τραύματα από τα χτυπήματα που δέχθηκε σε όλο του το σώμα.
Πριν ενάμιση μήνα διαρρήκτες είχαν “χτυπήσει” και πάλι στο σπίτι της 79χρονης και η ίδια φοβόταν να μένει μόνη τα βράδια και είχε ζητήσει τη συντροφιά του αδελφού της.

Οι δράστες προς το παρόν είναι άφαντοι ενώ όλη η γειτονιά νιώθει τρόμο και οργή.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε