Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Πάτρα: Πρωτοφανή επεισόδια μεταξύ μεταναστών

Πάτρα: Πρωτοφανή επεισόδια μεταξύ μεταναστών

Συνεχίζονται για δεύτερη μέρα οι συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών στην λιμενική ζώνη της πόλης. Άνδρες της αστυνομίας έχουν φτάσει στο σημείο για να αποτρέψουν την ένταση της κατάστασης ανάμεσα στους οπλισμένους μετανάστες.

Μία μέρα μετά τα χθεσινά επεισόδια, οι συμπλοκές μεταξύ μεταναστών στο λιμάνι της Πάτρας συνεχίζονται. Από νωρίς το μεσημέρι μετανάστες συγκεντρώθηκαν στην Όθωνος Αμαλίας δημιουργώντας εντάσεις αλλά η άμεση επέμβαση της αστυνομίας τους απώθησε.

Ωστόσο αυτή τη στιγμή επεισόδια λαμβάνουν χώρα στην λιμενική περιοχή του Αγίου Ανδρέα. Περίπου 200 μετανάστες έχοντας πάνω τους πέτρες, μαχαίρια, σιδηρολοστούς και γκλοπς ξεκινώντας από τρην οδό Αθηνών κατευθύνθηκαν προς την Παπαφλέσσα.

Ανάμεσά τους είναι κυρίως Αφγανοί και Αφρικανοί, οι οποίοι έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες. Η αστυνομία έχει απομονώσει την μία ομάδα στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα και την άλλη στον Σιδηροδρομικό Σταθμό ακριβώς για να αποτρέψει να έρθουν σε επαφή η μία ομάδα με την άλλη καθώς έχουν άγριες διαθέσεις.

Tα επεισόδια, σύμφωνα με το thebest.gr εντάθηκαν λίγο μετά τις 20:00 και φυσικά είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο στην πόλη. Ο κυριότερος λόγος των συγκρούσεων είναι για το πια ομάδα θα επικρατήσει στην περιοχή του λιμανιού. Επίσης επεισόδια σημειόνονται όταν οι λιμενικές αρχές εμποδίζουν τους μετανάστες να διαφύγουν παράνομα από την χώρα “τρυπώνοντας” σε κάποιο πλοίο με προορισμό την Ιταλία.

Δείτε εικόνες από τα χθεσινά επεισόδια:

Διαβάστε επίσης: Πετροπόλεμος μεταξύ λιμενικών και μεταναστών

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε