Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πάτρα: Πυγμάχος έκανε προπόνηση στο κορμί της ερωμένης του

Πάτρα: Πυγμάχος έκανε προπόνηση στο κορμί της ερωμένης του

Ο νεαρός εξασκούνταν… στο ξύλο στο κορμί της συντρόφου του και μάλιστα χωρίς δισταγμό!

Η 26χρονη νεαρή με τα χίλια ζόρια κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια του και τη μανία του! Πήρε με πολύ κόπο την απόφαση να προσφύγει στην ελληνική Δικαιοσύνηγια να ζητήσει βοήθεια, υποβάλωντας μήνυση πριν από λίγες ημέρες στα δικαστήρια της Πάτρας.

Οι δικαστικοί υπάλληλοι δεν μ,πορούσαν να πιστέψουν αυτά που άκουγαν! Η κοπέλα υποστηρίζει ότι είχε σχέση επί δέκα ολόκληρους μήνες με τον κατηγορούμενο και σε όλο αυτό το διάστημα της έκανε την ζωή… κόλαση!

Βέβαια, στην αρχή της σχέσης τους όλα ήταν ρόδινα μέχρι που ήρθε το πρώτο σκηνικό άγριου ξυλοδαρμού… Ο πυγμάχος κατηγορείται ότι όχι μόνο χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές σε όλο της το σώμα την 26χρονη αλλά έφθασε στο σημείο να την πιάσει από τα πόδια και να την… γυρίσει ανάποδα στον αέρα και στη συνέχεια να την χτυπάει με κλωτσιές στα πλευρά!

Αφορμή για όλους τους ξυλοδαρμούς, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της νεαρής στη μήνυση, στάθηκαν περιστατικά ζήλειας εκ μέρους του αγοριού της. Η πέτρα του σκανδάλου για την πρώτη περίπτωση επίθεσης εναντίον της υποστηρίζεται πως ήταν ο ηλεκτρικός της υπολογιστής. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι μία από τις κατηγορίες σε βάρος του είναι ότι στη διάρκεια ενός από τους ξυλοδαρμούς άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο.

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης, σύμφωνα με το dete.gr, από την οποία η νεαρή περιμένει τώρα να αντιδράσει το συντομότερο δυνατόν ώστε να πάψει να κινδυνεύει η ίδια. Κι αυτό γιατί μέσα από τη μήνυσή της διεκδικεί να του απαγορευτεί ακόμα και να την πλησιάζει σε συγκεκριμένη απόσταση…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε