Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Το “θύμα” σκηνοθέτησε τη ληστεία των 80.000 ευρώ!

Πάτρα: Το “θύμα” σκηνοθέτησε τη ληστεία των 80.000 ευρώ!
ΦΩΤΟ από το Tempo24

– Αρχικά είπε ότι οι ληστές “έστησαν” τροχαίο, της έκλεισαν το δρόμο και της πήραν τα λεφτά
– Η 30χρονη είναι ταμίας σε μεγάλη εκπαιδευτική εταιρεία της χώρας και μετέφερε 80.000
– Η γυναίκα άρχισε όμως να πέφτει σε αντιφάσεις
– Τελικά “λύγισε” και ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι εκείνη σκηνοθέτησε τη ληστεία

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση ληστείας που κατήγγειλε μία γυναίκα, σήμερα το πρωί στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου Πατρών.

Σύμφωνα με το tempo24, κατά την διαδικασία των ερευνών και της εξέτασης γίνεται από το πρωί στην γυναίκα από την Ασφάλεια Πατρών,προέκυψαν αναπάντητα ερωτήματα και η ίδια έπεσε σε σοβαρές αντιφάσεις…

Η γυναίκα είναι ταμίας μεγάλου εκπαιδευτικού οργανισμού και σύμφωνα με τα όσα είπε αρχικά στους αστυνομικούς, ακινητοποιήθηκε με ένα τροχαίο που σκηνοθέτησαν οι δράστες. Στη συνέχεια την λήστεψαν και έφυγαν με μηχανάκι, με 80.000 ευρώ.

Τώρα η υπόθεση παίρνει νέα τροπή με τις αντιφάσεις της γυναίκας, που από θύμα μετατρέπεται σε… θύτη.

Σύμφωνα με το PatrasTimes, η γυναίκα ήδη έχει ομολογήσει ότι σκηνοθέτησε Η ΙΔΙΑ τη ληστεία, γιατί δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την έλλειψη του υπέρογκου ποσού απο τα ταμεία του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου που εργαζόταν. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές μάλιστα, η 30χρονη φέρεται μόνη της να χτύπησε δύο φορές το κεφάλι της στο τζάμι του παραθύρου του αυτοκινήτου, προκειμένου να γίνει πιο πειστική.

Όπως δημοσιεύει το Tempo24 μετά από αυτή την εξέλιξη, η γυναίκα συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου με την κατηγορία της ψευδούς κατάθεσης. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η γυναίκα φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση υπεξαίρεσης 80.000 ευρω η οποία είχε αποκαλυθεί το 2015 και οι έρευνες ήταν σε εξέλιξη. Φαίνεται ότι η ταμίας πιέστηκε, από τις αστυνομικές έρευνες και τις εξελίξεις που ελάμβανε η υπόθεση και σκηνοθέτησε την πρωινή ληστεία!

Σαν σενάριο αστυνομικής ταινίας η πρωινή ληστεία!

Η γυναίκα, κατήγγειλε το πρωί ότι έπεσε θυμα ληστείας, στον Άγιο Βασίλειο στην Πάτρα. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, δυο ληστές σκηνοθέτησαν τροχαίο, χρησιμοποιώντας ένα αγροτικό οχημα, για να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η ίδια και να την ληστέψουν στην οδο Γαληνού. Είπε πως οι δράστες έφυγαν από το σημείο με δίκυκλο.

Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή αστυνομικές δυνάμεις και ακολούθησαν εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Τελικά, σύμφωνα με τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση, η γυναίκα φέρεται να τα σκηνοθέτησε όλα η ίδια, για να πάρει τα λεφτά. Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της Αστυνομίας…

Πηγή: Tempo24,PatrasTimes

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις