Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Πέντε επιχειρηματίες με χειροπέδες σήμερα για χρέη στο Δημόσιο!

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Πρόκειται για έναν επιχειρηματία στην Αθήνα, δύο στη Θεσσαλονίκη και δύο στην Κόρινθο…

Οι συλλήψεις ξεκίνησαν από την Αθήνα και συγκεκριμένα από την περιοχή της Μεταμόρφωσης. Ένας 55χρονος κατασκευαστής και εργολήπτης δημοσίων έργων, συνελήφθη για χρέη στο Δημόσιο ύψους 1.701.343,21 ευρώ!

Ακολούθησε η σύλληψη 55χρονου ιδιοκτήτη της Μακεδονικής Εταιρείας Χάρτου Κυριάκου Οικονόμου. Σύμφωνα με τον διευθυντή του ΣΔΟΕ Κεντρικής Μακεδονίας, κατηγορείται για μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 257.000 ευρώ, καθώς και για μη καταβολή στο δημόσιο φόρων μισθωτών υπηρεσιών 491.000 ευρώ.

Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη επίσης ο ιδιοκτήτης εταιρείας μεταλλικών κατασκευών, με έδρα την Καλαμαριά και οφειλές  ύψους 551.668 ευρώ. Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία πρόκειται για τον 53χρονο Νίκο Παλάζη, ο οποίος κρατείται στην ασφάλεια και αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Το απόγευμα ανακοινώθηκαν δύο νέες συλλήψεις από το ΣΔΟΕ, στην περιοχή της Κορίνθου.

Πρόκειται για τους Κυριάκο Λέκκα και Αριστείδης Κεμερλή οι οποίοι είναι νόμιμοι εκπροσώποι των εταιριών DΜ ABETE και Κεμερλής και ΣΙΑ ΟΕ αντίστοιχα.

Η πρώτη είναι κατασκευαστική εταιρεία και χρωστάει ΦΠΑ ύψους 189.000 ευρώ για την περίοδο από 1η Μαϊου έως 30 Σεπτεμβρίου.

Η δεύτερη είναι επιχείρηση που ασχολείται με εμπορία χαρτοκιβωτίων και έχει οφειλές ΦΠΑ 159.000 ευρώ από 1η Μαϊου έως 30 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Η επιχείρηση…”χειροπέδες σε διάσημους” -Ηχηρά ονόματα στο στόχαστρο για φοροδιαφυγή

Συνελήφθη για χρέη στο Δημόσιο ο Κ. Γιαννίκος του Alter

Τρία χρόνια σε Nicolas και Λεβή

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε