Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πέντε ληστείες σε διάστημα λίγων ωρών

Πέντε ληστείες σε διάστημα λίγων ωρών

Τουριστικό γραφείο, μίνι μάρκετ και πεζούς έβαλαν στο μάτι οι ληστές που σε κάποιες περιπτώσεις δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν βία.

Η τελευταία χρονικά ληστεία σημειώθηκε στις 00.42 στον Πειραιά, όπου δύο άγνωστοι ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου και μαχαιριού έναν αλλοδαπό, τον χτύπησαν και του άρπαξαν όσα χρήματα είχε πάνω του. Το θύμα μεταφέρθηκε για την παροχή πρώτων βοηθειών σε νοσοκομείο.

Νωρίτερα, στο Πέραμα μία γυναίκα που περπατούσε στο δρόμο δέχθηκε επίθεση απο άγνωστο ο οποίος με την απειλή μαχαιριού, της άρπαξε την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της.

Το απόγευμα της Παρασκευής, στην Πετρούπολη, 2 άγνωστοι μπήκαν σε τουριστικό γραφείο και με την απειλή μαχαιριού, άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στις 22.18 στα Καλύβια Αττικής, άγνωστος δράστης εισέβαλε σε Μίνι Μάρκετ και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη και πήρε απο το ταμείο όλα τα χρήματα ενώ άρπαξε και διάφορα προϊόντα.

Λίγο αργότερα, άγνωστος μπήκε σε άλλο ένα μίνι μάρκετ στο Κερατσίνι . Με μαχαίρι και μουκάλι τραυμάτισε στο χέρι και το κεφάλι την υπάλληλο και επιχείρησε να πάρει τα χρήματα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε για παροχή πρώων βοηθειών στο νοσοκομείο ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε.

Διαβάστε

Αγρίνιο: Έβγαλε μαχαίρι και πήρε τα λεφτά

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε