Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Πέντε συλλήψεις για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών

Πέντε συλλήψεις για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών

Τέσσερις Έλληνες και ένας αλλοδαπός συνελήφθησαν χθες στην πόλη της Κω.

Συνελήφθησαν χθες στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, πέντε άτομα από τα οποία τρεις Έλληνες ηλικίας 27, 28, 35 ετών, μια Ελληνίδα ηλικίας 20 ετών και ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 26 ετών, για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα,  χθες το απόγευμα στην πόλη της Κω, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκαν ο 27χρονος με την 20χρονη να πουλούν έναντι αμοιβής στον 35χρονο ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 1,5 γραμμαρίων η οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Επίσης βρέθηκε στην κατοχή του 27χρονου το χρηματικό ποσό των 155 ευρώ το οποίο κατασχέθηκε μαζί με τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης πρόεκυψε ότι ο 27χρονος προμηθευτικέ τις ναρκωτικές ουσίες από τον 26χρονο αλλοδαπό.

Ακολούθησαν έρευνες, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, στην οικία που διαμένουν ο 27χρονος με την 20χρονη και στην οικία του 26χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

• Πέντε  συσκευασίες που παρείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 475,6 γραμμαρίων

• Δυο συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 1,49 γραμμαρίων

• Μια ζυγαριά ακριβείας

• Το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ

Επιπλέον έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, πραγματοποιήθηκε και στην οικία του 28χρονου (συγγενικού προσώπου του 27χρονου) όπου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:

• Επτά ναρκωτικά χάπια

• Σπόροι κάνναβης βάρους 7 γραμμαρίων

• Μια  πίπα καπνίσματος κάνναβης

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διεξήγαγε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε