Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Πέντε συλλήψεις για την υπόθεση Λαυρεντιάδη

Πέντε συλλήψεις για την υπόθεση Λαυρεντιάδη

Τέσσερις άνδρες και μια γυναίκα συνελήφθησαν σήμερα μετά τη σχετική διαταγή της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση των επισφαλών δανείων της Proton Bank για την οποία κεντρικός κατηγορούμενος είναι ο προφυλακισμένος επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.

Μετά την εκτέλεση των πέντε ενταλμάτων της ανακρίτριας βρέθηκε με χειροπέδες στα χέρια ο γνωστός επιχειρηματίας Αντώνης Ρογκόπουλος, ο οποίος κατέχει μετοχές του γηπέδου Καραϊσκάκη, ως εκπρόσωπος του κ. Λαυρεντιάδη

Συνελήφθησαν επίσης ο Βασίλης Καραμούζης, πρώην διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Alapis, του ομίλου Λαυρεντιάδη, αλλά και η σύζυγός του Ιωάννα Τόρη, που φέρεται να έλαβε δάνειο 72 εκατομμύρια από την Proton Bank, ως εκπρόσωπος εταιρείας που σύμφωνα με το κατηγορητήριο συστάθηκε μόνο και μόνο για να πάρει το δάνειο.

Την πεντάδα των συλληφθέντων συμπληρώνουν οι Γιώργος Γιωργάρας και Ηλίας Μακρής, οι οποίοι εμφανίζονται να έλαβαν δάνεια ως εκπρόσωποι εταιρειών.

Για την υπόθεση Λαυρεντιάδη είναι καταζητούμενοι τέσσερις κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων ο Πέτρος Κυριακίδης και από χθες με ένταλμα της ανακρίτριας και ο γιος του Γιώργος Κυριακίδης, ενώ στις φυλακές κρατούνται 7 κατηγορούμενοι.

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε