Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πέραμα: Τον σκότωσαν στο ξύλο και τον πέταξαν στη θάλασσα!

Πέραμα

Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή για το άγριο έγκλημα στο Πέραμα.
Το πτώμα του άνδρα βρέθηκε να επιπλέει στο νερό και ήταν τυλιγμένο με νάιλον σακούλες.
Φέρει κατάγματα… μέχρι και στον πνεύμονα (!) με την αστυνομία να κάνει έρευνες για την εξιχνίαση του ειδεχθούς εγκλήματος.
Όλα όσα γνωρίζουμε για τον “σκοτεινή” υπόθεση.

Ένα άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε στην Θαλάσσια περιοχή στο Πέραμα, όταν εργαζόμενοι σε καρνάγιο είδαν να επιπλέει στο νερό το πτώμα ενός άνδρα.

Όπως διαπιστώθηκε από τους άνδρες του Λιμενικού που έφτασαν άμεσα στο σημείο, ο άγνωστος άνδρας ήταν τυλιγμένος με νάιλον σακούλες διάφανες, συσκευασμένο με χαρτοταινία, ενώ το κεφάλι του έφερε σακούλα, “σφραγισμένη” επίσης με χαρτοταινία.

Το πτώμα του άτυχου άνδρα που βρέθηκε στο Πέραμα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο, όπου και την νεκροψία – νεκροτομή πραγματοποίησε ο ιδιαιτέρως έμπειρος ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας, διαπιστώνοντας πως το πτώμα έφερε κακώσεις και κατάγματα στο κεφάλι, το θώρακα και τα πλευρά, ενώ κάταγμα από τα χτυπήματα έχει υποστεί και ο πνεύμονας του άτυχου άνδρα. Ωστόσο δεν διαπιστώθηκε ο μηχανισμός με τον οποίο προκλήθηκαν αυτά τα τραύματα.

Τι γνωρίζουμε για το Πέραμα

Σύμφωνα λοιπόν με τις εκτιμήσεις του κ. Μπογιόκα το πτώμα ανήκει σε άνδρα μέσης ηλικίας, περίπου 50 ετών, 1,70 ύψος, οποίος δεν είχε κανένα έγγραφο αναγνωρίσεις στα ρούχα του, ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα κλπ.

Το πτώμα βρέθηκε στο Πέραμα κανονικά ενδεδυμένο και συγκεκριμένα φορούσε ένα πουκάμισο, κι ένα παντελόνι τζιν σκούρου χρώματος. Βέβαια το πτώμα ήταν σε ιδιαίτερα προχωρημένη σήψη, καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κ. Μπογιόκα μέσα στο νερό βρίσκεται περίπου μια εβδομάδα και για το λόγο αυτό η αποσύνθεση είχε σχετικά έναν αργό ρυθμό πλην όμως προχωρημένο. Στην περίπτωση που το πτώμα ήταν εκτεθειμένο στην ύπαιθρο η αποσύνθεση θα ήταν σαφέστατα πιο γρήγορη και ραγδαία.

Τις έρευνες για την εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος του άγνωστου άνδρα στο Πέραμα, έχει αναλάβει το αρμόδιο Τμήμα του Λιμενικού Σώματος, ενώ έχει ζητηθεί συνεργασία από το Τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να ανοίξουν φάκελοι με εξαφανίσεις ανδρών, με τα χαρακτηριστικά που προαναφέραμε σε διάστημα δυο εβδομάδων.

Παράλληλα είναι δυνατόν το αρμόδιο Τμήμα του Λιμενικού Σώματος να ζητήσει τεχνική βοήθεια, τόσο από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, όσο και από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, καθώς οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί διαθέτουν τεράστια γνωστική εμπειρία στον τομέα των δολοφονιών και εκτιμάται πως θα βοηθήσουν να εξιχνιαστεί αυτό το άγριο έγκλημα στο Πέραμα.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις