Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Πιερια: Ταυτόχρονες ληστείες σε 2 τράπεζες – Η συνολική λεία φτάνει τα 231.000€!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι 4 δράστες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και εισέβαλαν με βαριοπούλες και όπλα!

Οι δύο ταυτόχρονες ληστείες τραπεζών στο Αιγίνιο – σε απόσταση 150 μέτρων η μία από την άλλη – έχουν κινήσει το… αντιτρομοκρατικό ενδιαφέρον. Οι 4 δράστες χωρίσταν στην κεντρικη πλατεία και πού γρήγορα έβαλαν μπροστά ο σχέδιο τους…

Δύο άγνωστοι φορώντας κράνη και σκούρα ρούχα, αφού έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία της Εθνικής τράπεζας, πέρασαν στο εσωτερικό της κρατώντας ο ένας πολεμικό Καλάσνικοφ και ο άλλος πιστόλι. Υποχρέωσαν τον ταμία να τους παραδώσει από ανοιχτό χρηματοκιβώτιο 206.000 ευρω και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ταυτόχρονα οι άλλοι δύο δράστες, που φορούσαν επίσης κράνη, σκούρα ρούχα, αφού έσπασαν με βαριοπούλα την τζαμαρία του υποκαστήματος της Αγροτικης τράπεζας, μπήκαν μέσα και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από τα ταμεία 25.000 ευρώ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ληστρικές «δυάδες» επικοινώνησαν μεταξύ τους με κινητά τηλέφωνα ή φορητούς ασυρμάτους για να δοθεί το σινιάλo της ταυτόχρονης δυναμικής εισβολής. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στους αστυνομικούς ότι οι δράστες έμοιαζαν αλλοδαποί, πιθανότατα από χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης…

Ολοκληρώνοντας το έργο τους, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα. Τα εγκατέλειψαν κοντά στην έξοδο του Αιγινίου της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Αθηνών, απ’ όπου διέφυγαν με άλλο μέσο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε